Reklama

Reklama

Kriminálka Las Vegas

(seriál)
  • USA CSI: Crime Scene Investigation (více)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2000–2015), 261 h 38 min (Minutáž: 41–65 min)

Režie:

Kenneth Fink, Richard J. Lewis, Danny Cannon, David Grossman (více)

Scénář:

Dustin Lee Abraham, Naren Shankar, Jerry Stahl, Henry Alonso Myers (více)

Hrají:

William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda, Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman (více)
(další profese)

Série(16) / Epizody(337)

Obsahy(1)

Lasvegaská kriminalistická divize je druhá kriminální laboratoř v USA. Řeší případy, které by každé jiné oddělení vzdalo. Vedená umíněným kapitánem Jimem Brassem a svérázným Gilem Grissomem pátrá po zločincích za pomoci nejnovějších vědeckých analýz. (TV Nova)

Videa (142)

Trailer 1

Recenze (446)

Laxik 

všechny recenze uživatele

CSI: LV byla první a stále je nejlepší kriminálkou Bruckheimerovského typu. Nádherně osvětlené město, vykuchané mrtvoly, HI -TECH hračičky, ty jsou všude, ale tenhle seriál to má ze všech nejlepší. Navíc oplývá tím zázrakem, že tu téměř žádná hlavní postava není nesympatická, což se u ostatních moderních i nemoderních kriminálek říct nedá. Oblíbené postavy (sestupně): Grissom, Sara, Warrick, Greg, Brass ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No konecne povedena kriminalka a ne ty nemecky sracky. Samozrejme, ze to nedosahuje co se scenare tyce takovejch veci jako Colombo, ale plne to vynahrazuje svizna a prijemna hudba, celkem zajimava kamera, slusny herci a hlavne spousta vtipku. Taky oproti jinejm to neni cely o jednom pripadu, ale vyresily nich asi 5 a navic kazdej resil jinej detektiv. Takze kdyz jeden nudi za chvily tu je jinej. To je nejvetsi plus, ale zaroven taky minus, protoze logicky ty pribehy nejsou tak promakany. Ale ja se u toho fakt dobre bavil a navic tem jejich vtipkum a hlaskam sem se i misty zasmal, takze to nakonec na 4* bude. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Výborná "kriminálka" z vegaských ulic, parádně vykreslené charaktery a kreativně vymyšlené motivy a vraždy - mňam! Petersen má charismatu na rozdávání a celých devět řad s ním v čele je nabitých energií. Postavy jsou uvěřitelné, prostředí i po stovce dílech neohrané a atmosféra nezaměnitelná. Zlomy mezi jednotlivými sériemi jsou napínavé, ty dva režírované Tarantinem dokonce nezapomenutelné - excellent! Díky Bruckheimere! ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Pro mě z celé série CSI jednoznačně číslo 1. Skvělá technická stránka, do posledního detailu promyšlené případy, pravděpodobné důkazy (v CSI:Miami a NY mi některé z důkazů přijdou jako až příliš velká náhoda) a postavy vyšetřovatelů (do jejichž soukromí nahlédneme jen zřídka, ale když už, stojí to za to...) Nemůžu nezmínit hlášky kapitána Brasse a Grissomovy naložené úlovky. K vidění doporučuji finále sezóny 5, Grave Danger: Vol1 a Vol2, které napsal a režíroval Quentin Tarantino a v němž půjde Stokesovi o krk._Tak v noční jízdě městem hříchu seriál úspěšně pokračuje i nadále, jenom bez Grissoma to už tak nějak není, co to bývalo. Ale i tak pořád za 5... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Jerryho Bruckheimera ako človeka uznávam. Tak ako napríklad J.J. Abrams aj on je preslávený svojou produkciou a vo svete filmu má velké meno, či už sa jedná o filmy, alebo seriály. Kriminálka Las Vegas je jednej z dalších vydarených výtvorov, ale ak mám pravdu povedať / napísť tak by mohol predsa len trochu zredukovat tieto všetky kriminálky. Nie som žiadny pravidelný sledovač večerných kriminlok... všetky sú na jedno kopyto, či už C.S.I. Las Vegas, New York, Miami, alebo iné odrody ako Cold Case(ktorý je asi najvydarenejší seriál zo všetkých spomenutých). Ani neviem kolko častí som z C.S.I. LV videl, pretože sa v tom občasný divák nevie zorientovať a ako som už spomenul je to všetko rovnaké, určite nie len ja, ale i iný v tom majú chaos. Ja sám to zlievam do jedného sudu. Píšem o tomto seriály, pretože som si pozrel Tarantinovu dvoj časť a ako inak sa odosť vymykala z "obyčajných dielov". Síce nešlo o žiaden zázrak(75%), ale ak by Jerry zredukoval tieto CSI kriminálky na jednu dve určite by tomu len dopomohlo(ťie prachy by mohol investovať do scenáristov a lepších režisérov. Nevravím, že Tarantino, alebo Fincher by mali točiť jednotlivé diely, ale určite by sa našli schopjeních ludia než tí čo sa na tom podielajú teraz). Mňa len trápi a to vlastne chcem vyjadriť... prečo kvantita pred kvalitou? Seriály sú na slušných 70%(i ked je to ako na húpačke :), ale dalo by sa z toho vytrieskať viacej. ()

Galerie (2 257)

Zajímavosti (84)

  • Zaujímavosť platí pre 1. časť IX série: Jorja Foxová sa v tejto epizóde vrátila k svojej postave Sary Sidleovej. (ash99)
  • Zaujímavosť platí pre 4. časť IX série so slovenským názvom Nech krv tečie: Názov epizódy sa zhoduje s názvom albumu Rolling Stones z roku 1969 a súčasne evokuje mýtus o Keithovi Richardsovi, členovi kapely, a jeho krvných transfúziách. (ash99)
  • Priezvisko jedného z najobľúbenejších hrdinov CSI: Kriminálka Las Vegas – dr. Gila Grissoma – si vybral sám jeho predstaviteľ, herec William Petersen, ktorý je mimoriadnym fanúšikom amerického vesmírneho programu a astronauta Gusa Grissoma. (pravo)

Související novinky

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Training Day se dočká pokračování

Training Day se dočká pokračování

07.02.2016

Kriminální klasika, za níž si Denzel Washington odnesl domů Oscara, míří na malou obrazovku. Pilotní díl nového seriálu natočí Antoine Fuqua, režisér filmového Training Daye, přičemž se do svojí… (více)

Zpátky na Divoký západ

Zpátky na Divoký západ

13.11.2010

A rovnou na ten divoký Divoký. Ano, Wild Wild West se vrací. Nelekejte se, nikdo v Hollywoodu se nezbláznil a nechce natočit pokračování nepříliš povedeného a pramálo úspěšného steampunkového… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama