foto

Nina Proll

  • nar. 12.1.1974 (42 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Die Mitte der Welt
Egon Schiele
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Traumfrauen
Už je tady zas
2014 Die Frau mit einem Schuh (TV film)
Vorstadtweiber (TV seriál)
2013 Dampfnudelblues
Lovely Louise
Talea
2012 Braunschlag (TV seriál)
Clarissas Geheimnis (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
Was weg is, is weg
2011 Leppel & Langsam (TV film)
2010 Spuren des Bösen (TV film)
Tým tygra - Hora tisíce draků
2009 Böses Erwachen (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2007 Tango zu dritt (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Fallen
Leo (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Antikörper
Die Quereinsteigerinnen
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2003 September
2002 Alles anders
Am anderen Ende der Brücke
Amen.
Geld macht sexy (TV film)
Ikarus
2001 Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria, Der (TV film)
Lettre d'une inconnue (TV film)
Spiel im Morgengrauen (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Fremde, Die
Přijď, sladká smrti
Tatort - Passion (TV film)
Ternitz, Tennessee
1999 Candy Club (TV seriál)
Jahrhundertrevue (TV film)
Severní město
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Hinterholz 8
Quintett komplett (TV film)
Single Bells (TV film)
Slidin' - Alles bunt und wunderbar
Sonnenflecken
Suzie Washington
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1995 Auf Teufel komm raus
Kapital, Das (TV film)
Lovers (TV film)

Dokumentární

2012 S chutí do toho!

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace