foto

Katharina Müller-Elmau

  • nar. 13.9.1965 (51 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Apropos Glück (TV film)
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
Marie fängt Feuer - Für immer und ewig (TV film)
Marie fängt Feuer - Vater sein dagegen sehr (TV film)
2015 Kolonie
Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
Nele in Berlin (TV film)
Wilsberg – Bittere Pillen (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
Die letzte Instanz (TV film)
Mein, Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Der Kaktus (TV film)
Hammer & Sichl (TV seriál)
Wie Tag und Nacht (TV film)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Doppelgängerin (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Hubert a Staller (TV seriál)
Láska mezi starožitnostmi (TV film)
Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
Vincent jede k moři
2009 Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
Normal is des ned! (TV seriál)
Svatební zvony (TV film)
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Der Bulle von Tölz - Bulle und Bär (TV film)
Kaiser von Schexing, Der (TV seriál)
Unter Verdacht: Brubeck (TV film)
2007 Die Verzauberung (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
Liebe nach dem Tod (TV film)
Mein Vater, seine Neue und ich (TV film)
2004 Kommissarin Lucas - Vertrauen bis zuletzt (TV film)
Pod bílými plachtami: Plavba za štěstím (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 Männer häppchenweise (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
Spoutané srdce (TV film)
Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Herz über Kopf
Wilder Hafen Ehe (TV film)
2000 Crazy
Fast ein Gentleman (TV seriál)
Marlene
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Sex oder Liebe? (TV film)
1999 Paul a Clara (TV film)
1998 Blind Date - Flirt mit Folgen (TV film)
Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Eine ungehorsame Frau (TV film)
1997 Doppelgänger, Der (TV film)
Große Lacher, Der
Tod eines Callgirls (TV film)
Trest života (TV film)
Unzertrennlichen, Die (TV film)
1995 Japaner sind die besseren Liebhaber
Patricias Geheimnis (TV film)
1994 Herr Paul (TV film)
1990 Wahnsinnsehe, Eine (TV film)
1989 Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1988 Drei D

Dokumentární

1996 Todas - Am Rande des Paradieses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace