foto

Yves Jacques

  • nar. 10.5.1956 (60 let)
    Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Les Fausses Confidences (TV film)
Pays
2015 Belles familles
2014 Belle comme la femme d'un autre
Deux nuits
Grace, kněžna monacká
Mensonges (TV seriál)
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Inquisitio (TV seriál)
Laurence Anyways
Thérèse Desqueyroux
2011 French Immersion
Changer la vie! (TV film)
La danse de l´albatros (TV film)
Voyez comme ils dansent
Životní šance
2010 Sans laisser de traces
The Last Escape
2009 Je vais te manquer
2008 48 hodin denně
2007 Tajemství
2006 Dvakrát za život
État de Grace, L' (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
2005 Aurore
Jak sbalit super kost
Petite Chartreuse, La
René Lévesque (TV seriál)
2004 H2O (TV film)
Letec
Ordo
2003 Invaze barbarů
La petite Lili
2002 Collectionneur, Le
Napoleon (TV seriál)
Séraphin: Heart of Stone
2001 Betty Fisherová a další příběhy
Bláznivá svatba
Kdo jinému jámu kopá (TV film)
Thérèse et Léon (TV film)
2000 Chambre des magiciennes, La (TV film)
Life After Love
Prokletí ostrova Saint Pierre
1999 Souvenirs intimes
Trois saisons (TV film)
1998 Classe de neige, La
Changement de cap (TV film)
Michael Kael contre la World News Company
1997 Bob Million (TV film)
Ces enfants d'ailleurs (TV seriál)
1995 Alfred
Baldi (TV seriál)
Belle Époque (TV seriál)
V'la l'cinéma ou le roman de Charles Pathé (TV film)
1994 Jalna (TV seriál)
Louis 19, le roi des ondes
Meurtre en musique
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
Petite vie, La (TV seriál)
Voyageuse du soir, La (TV film)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Duplex (TV film)
Milena
Montréal vu par...
1990 Ding et Dong le film
1989 Ježíš z Montrealu
1986 Úpadek amerického impéria
1985 Bezva finta
1984 Crime d'Ovide Plouffe, Le
Sonatine
1980 Boogie-woogie 47 (TV seriál)

Dokumentární

2000 Soirée des Jutras, La (TV film)
1999 Soirée des Jutras, La (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace