foto

Attila Borlan

  • nar. 18.7.1968 (48 let)
    Banát, Rumunsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bogat
Die Akte General (TV film)
Sag mir nichts (TV film)
Tatort – Klingelingeling (TV film)
2014 Diplomacie
Ohne Dich
2013 Volný pád
2011 Schreie der Vergessenen (TV film)
V nejlepších letech (TV film)
2010 Transfer
2007 Blindflug
2004 Heimkehr
2003 Die amerikanische Botschaft oder Warum wir uns bewegen (studentský film)
1998 Spiel des Tages
1997 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Raubritter (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2009 Die Wölfe (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace