foto

Sandy Winton

  • nar. 18.12.1970 (46 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Tricky Business (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
2006 Candy
Tripping Over (TV seriál)
2004 The Alice (TV film)
2002 Útok na Alžbětu (TV film)
White Collar Blue (TV film)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
1999 Já, jenom já
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
1997 Oscar a Lucinda
The Devil Game (TV film)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace