foto

Catherine H. Flemming

  • nar. 2.2.1967 (50 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Spielverderber
2014 Auf Das Leben!
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Ein offener Käfig (TV film)
Für immer
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Die Holzbaronin (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
Zázračné děti
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Goethe!
Teufelskicker
The Aristofrogs
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Commissario Laurenti - Totentanz (TV film)
Lulu a Jimi
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Oko ve zdi
2008 Commissario Laurenti - Der Tod wirft lange Schatten (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
2007 Commissario Laurenti - Tod auf der Warteliste (TV film)
Gwendolyn (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Commissario Laurenti - Gib jedem seinen eigenen Tod (TV film)
Die Ausreisser
Die Täuschung (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
2005 Homerun (studentský film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Dean's Life
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Meine Frau, meine Freunde und ich
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
Lásce neporučíš (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Simones Labyrinth
Spy Sorge
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
2002 Baby
Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Die Datsche
K čertu s tebou, sestřičko (TV film)
Mladý Casanova (TV film)
Snipers Alley
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2001 Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Der Solist - Kuriertag (TV film)
Die Meute der Erben (TV film)
Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
2000 Der Gerechte Richter (TV film)
Der Himmel kann warten
Die Unberührbare
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Einmal Himmel und retour (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
V blízkosti vraha (TV film)
1999 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Treibstoff (TV film)
Die Jagd nach dem Tod (TV film)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)
Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
1997 Big Ben - Smrt na turné (TV film)
Hunger - Sehnsucht nach Liebe
Křik z dětského pokoje (TV film)
Rote Schakal, Der (TV film)
Still Movin'
1996 Cuba Libre (TV film)
Flughafenklinik, Die (TV film)
Rohe Ostern
1995 Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
Um die 30 (TV film)

TV seriály

2016 Victoria (TV seriál)
Young England (S01E08)
Engine of Change (S01E07)
The Queen's Husband (S01E06)
další epizody (8)
2013 Heldt (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1998 Mia, moja láska (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2010 Neue Kleider für den Kaiser - Dreharbeiten am Hof von Sanssouci

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Blackout

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace