foto

Catherine H. Flemming

  • nar. 2.2.1967 (49 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Tatort - Spielverderber
2014 Auf Das Leben!
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Ein offener Käfig (TV film)
Für immer
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Die Holzbaronin (TV film)
Heldt (TV seriál)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
Zázračné děti
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Goethe!
Teufelskicker
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Commissario Laurenti - Totentanz (TV film)
Lulu a Jimi
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Oko ve zdi
2008 Commissario Laurenti - Der Tod wirft lange Schatten (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Commissario Laurenti - Tod auf der Warteliste (TV film)
Gwendolyn (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Commissario Laurenti - Gib jedem seinen eigenen Tod (TV film)
Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Die Täuschung (TV film)
Kriminalista (TV seriál)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Homerun (studentský film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Meine Frau, meine Freunde und ich
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
Lásce neporučíš (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Simones Labyrinth
Spy Sorge
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
2002 Baby
Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Datsche, Die
K čertu s tebou, sestřičko (TV film)
Mladý Casanova (TV film)
Snipers Alley
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2001 Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Der Solist - Kuriertag (TV film)
Die Meute der Erben (TV film)
Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
2000 Der Gerechte Richter (TV film)
Der Himmel kann warten
Die Unberührbare
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Einmal Himmel und retour (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
V blízkosti vraha (TV film)
1999 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Treibstoff (TV film)
Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Einfach Klasse! (TV seriál)
1998 Fleisch und Blut, Ein (TV film)
Mia, moja láska (TV seriál)
Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
1997 Big Ben - Smrt na turné (TV film)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Hunger - Sehnsucht nach Liebe
Křik z dětského pokoje (TV film)
Rote Schakal, Der (TV film)
Still Movin'
1996 Cuba Libre (TV film)
Flughafenklinik, Die (TV film)
Flughafenklinik, Die (TV seriál)
Rohe Ostern
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
Um die 30 (TV film)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2010 Neue Kleider für den Kaiser - Dreharbeiten am Hof von Sanssouci

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Producentská filmografie

2011 Blackout

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace