foto

Micaela Schäfer

  • nar. 1.11.1983 (33 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Casting of Death
Už je tady zas
2014 Seed 2
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)

TV pořady

2013 CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace