Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinou globálního oteplování roztaje ledovec věznící nacistickou výzkumnou loď a vzduch tak brzy začne brázdit žraločí Luftwaffe pilotovaná příslušníky Waffen SS - divize Zombie. Neskutečná hlína, která přešlapuje někde na hranici asylumáckých žraločin a slušných žánrových kousků. To se asi nejvíc odráží v gore, které je v jednu chvilku lahůdkové a v té druhé nechutně digitální. Ale protiklady se přitahují a dohromady to funguje. Jinak masky esesmanů jsou solidní, herci příšerní, tempo zběsilé a nápady šílené. Zkrátka guilty pleasure ve své nejčistší podobě. 75% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Krvelační zombie náckové na létajících žralocích. Jop! Na tenhle film jsem čekal hodně dlouho. Už pro to obsazení... Hostelová náborářka Barbara Nedeljáková, obchodník s medem a bolestí Tony Todd, božská erotická královna japonských horrorů a akčňáků Asami, Amanda "Mercy" Bearse, Cary-Hiroyuki Tagawa, speciální efekty Tom Savini, atd. atd... Prostě takřka radost pohledět. Film z ranku tak blbé až dobré. I když, tohle je tak blbé, že to mohlo být ještě lepší. Působí to jako mix Sharknada a Iron Sky. Zážitkových kvalit Sharknada to sice nedosahuje, ale je to mnohem lepší než Iron Sky Byť je v tom hodně vaty, má to slušné gore a místy až úsměvně levné triky. Všechno však jako by zapadalo do záměru. Prostě náckové, kozy, krev, žraloci, kozy, Asami, gore, žraloci, kozy... Největším negativem však je, že všechna nahá prsa jsou umělá... 3,5* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútna, primitívna šialenosť bez štipky inteligencie, vhodná na deň, od ktorého nič nebudete očakávať. Čiže ten posledný v roku 2020, je doslova ideálnou voľbou. Lietajúce žraloky, v opratách nacistickej zombie armády?! Nuž tak, keď môže psychopat riadiť celú krajinu, v Čechách byť Slovák premiérom, prečo by toto nemohla byť pravda? :D Kokotina na mraky hneď od začiatku, ani to nepúšťajte, keď nemáte odvahu zmieriť sa s tým, že “Sky Sharks” je doslova absurditou roku! Masky slušné, gore občas výborne, občas otras, krvi ako najebanej, proste nedokonalý “splater” so všetkým čo k tomu patrí, akurát strašná škoda, za tú kvalitu prevedenia ako na hojdačke, no najmä dejové tempo, ktoré sa nepodarilo udržať po celú dobu stopáže, pričom ďaleko viac som očakával aj od samotného záveru. Spočiatku som mal dojem, že udelím 5 hviezd, no ako sa blížil koniec, tie silné tri (možno slabšie 4), budú absolútne zaslúžené. No a komu sa neľúbi, nech ide do (I) 🖕😅🖕 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná cečková šílenost,které nechybí dobré nápady (moc rád bych si s tímhle námětem zahrál Wolfensteina),špatní herci,nahota a nebo třeba zombie nacisti.Na druhou stranu to bohužel shazuje laciný vizuál a příšerná práce s hudbou.Ne snad,že bych čekal,že podobný film bude vypadat jako áčková produkce,ale Sky sharks umí v určitých momentech vypadat velmi dobře a díky tomu ty extra špatné momenty vyloženě bijí do očí.S hudbou pak režisér neumí pracovat vůbec a její výběr a použití je tristní a mě to vyloženě rušilo a vadilo mi to...60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na krabičky od cigaret se dávají obrázky rakovinou prolezlých orgánů a varování, že kouření může zabíjet. Něco podobného by mělo být v úvodu některých filmů. Když vám táhne na padesát, tak si prostě nemůžete dovolit takto plýtvat časem. To je jako mít polovybitý mobil, nemít nabíječku a hrát na telefonu tetris. Zombie nácci na zmutovaných létajících žralocích je skvělý nápad, bizárek jak se patří. Jenže co naplat, když zábavné jsou jen dvě scény...to když komando přepadne letadla a zbytek je hloupá nuda. Guilty pleasure si představuju trochu jinak. Sky sharks totiž není tak blbý, aby se člověk smál všemu. Snaha Marca Fehse udělat superblbost se sice cení, stejně jako to, že divákům dopřál pohled na obnažené herečky...ale těch hluchých míst bylo moc. Nějakou dobu se zase budu držet od béčkové a céčkové produkce dál. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)
  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)

Reklama

Reklama