foto

Jan Eliasberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1992 Úderem půlnoci
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Outsiders, The (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Crime Story (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky