Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Jump street 21 jsem měl napsané na každém penále, na každém sešitě i na lavici! Jeho jednotlivé díly zabíraly mnoho videokazet a celá pětice hlavních aktérů byla "mými vzory"! Humor, čest, teenagerovský život a mnoho etických otázek! Jump streeat 21bylo nejen debutem mladého Deppa, ale i velmi kvalitním seriálem, který byl mým prvopočátkem filmového fandy!:) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina zdejších uživatelů, oceňuji především neotřelý nápad s vyšetřováním případů ve školách a pouličních komunitách. Přidejte si k tomu "neopakovatelný look" 80. let a sympatické hlavní představitele v čele se zřejmě nejoblíbenějším hercem současnosti Johnny Deppem a pozdějším "béčkovým" králem Richardem Grieco a máte vskutku povedený krimi seriál. ()

Reklama

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Amerika, 80. léta, kdyby mě to nebavilo kvůli svému oblíbenému herci, tak na to můžu koukat, jak se lidé oblíkali a prostě takový oddych od novodobých seriálu... a vůbec nejsem při hodnocení tohoto seriálu neobjektivní, jak mi bylo oznámeno, tady se jen každý každého bojí + sledují Ulici :D tak pak se nemůžem bavit natož polemizovat... ()

sepp 

všechny recenze uživatele

V 90. letech kdyz nam tento serial naservirovala TV Nova to bylo neco noveho, z jineho sveta plneho pro nas nepochopitelnych problemu na skolach a vsichni to hltali. Ale i tehdy uz slo rozeznat dily slabsi a lepsi, celkove vzato pro me trochu nevyrovnany serial. Hlavne po odchodu J.Deppa uz nebylo proc v jeho sledovani pokracovat dnes uz neni k jeho sledovani absolutne zadny duvod. 2,5*. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Už už jsem chtěl po letech snížit hodnocení, ale když právě sleduji první díl druhé sézóny a Depp řídí auto v ženškých šatech, vztekle žvýká žvýkačku s "They don ´t pay me enough for this...." tak to prostě nejde. Tenhle seriál si na nic nehraje, občas se vytasí s odporně poučným závěrem, ale takové ty 80´s byly. Případy jsou pestré, vyšetřování i zatýkání mnohdy vtipné a Holly Robinson Peete vypadá mnohem lépe, než třeba Halle Berry. Cannell má na svědomí mnoho otřesných seriálů, Jump Street patří k tomu lepšímu. Jsem zvědav v jaké formě se vrátí do 21. století, nebo jestli z toho nakonec sejde. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (21)

  • Původně měl mít seriál jen šest epizod, ale vzhledem k úspěchu, který zaznamenal, pokračoval další roky. (Rosalinda)
  • Johnny Depp roli Toma Hansona nejprve odmítl, a tak do ni byl obsazen Jeff Yagher. Ten ale z natáčení po třech týdnech odstoupil. Na druhou nabídku již Depp kývl, avšak vymínil si podmínku, že seriál nebude kopírovat standardní seriály o policistech. (Fenk)
  • První díl doprovodila hudba rockera Stevea Winwooda, který za ní byl ověnčen cenamy Grammy. (Rosalinda)

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama