Jump Street 21 (TV seriál)

21 Jump Street

Krimi / Drama

USA, 1987, 102x60 min

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest, Perrey Reeves, Grant Heslov, Leslie Bega, Steve Antin, Sarah Buxton, Lela Rochon, Charlie Stratton, Kelly Hu, Liz Sagal, Kristoffer Tabori, Charles Cyphers, Suleka Mathew, Leon Russom, Yvette Nipar, Karin Konoval, Claudio Masciulli, Renée Jones, Christine Willes, Wallace Langham, Markus Redmond, Patrick Breen, Joshua John Miller, Michael Cerveris, Christine Elise, Forry Smith, Brad Pitt, Blair Underwood, Shannon Tweed, Andrew Lauer, Mike Gomez, Joseph Campanella, Justin Louis, James Stephens, Vince Vaughn, Robin Mossley, Merrilyn Gann, David DeLuise, James Calvert, Sam Anderson, Robert Picardo, David Cubitt, Patrick Labyorteaux, Roger R. Cross, Kareem Abdul-Jabbar, Gery Hetherington, Olivia Barash, Don Keith Opper, Jane Sibbett, Meredith Scott Lynn, Shannen Doherty, Andrew Koenig, Gregory Itzin, Ben Bass, David Sherrill, Brandon Douglas, John Pyper-Ferguson, Traci Lind, Tom Wright, Luke Edwards, Martin Cummins, Ken Olandt, Doug McKeon, Sam Vincent, Sonny Surowiec, Kent McCord, Randy Brooks, Peter Stebbings, Tim Thomerson, Tom McBeath, Gary Carlos Cervantes, Leah Ayres, Marc Alaimo, Castulo Guerra

Morální poselství tohoto seriálu mi hodně dalo :-) Nééé, teď vážně. Ocenil jsem zajímavý nápad (mladí policisté řešící inkognito případy ve školách, předstírajíce, že jsou studenti) a akčno a zajímavé případy a napětí a tak vlastně vůbec všechno :-)(18.8.2003)

Mladičký a přesto skvělý Johny Depp čekající na příchod Tima Burtona.(25.7.2005)

Zajímavý kriminální nápad a "roztomile" mladý Johny Depp (který se dnes za tohle asi dost stydí). Tehdy jsem se díval rád, dokud neodešel Depp. Pak to kleslo na 25%.(13.4.2005)

• AngelAngie

Zbožňovala jsem to .. dnes už bych po tom ani nemrkla.(31.5.2008)

Johnny Depp si na novinárov, pýtajúcich sa ho na tento seriál, vraj počká vonku pred budovou a tam im dá nakladačku. "To, že som podpísal zmluvu, som ľutoval už pred nakrútením prvého dielu". Znamenalo to preňho totiž roky monotónnej roboty a na dobrej nálade sa nepodpísal ani jeho vtedajší (a dodnes pretrvaný) názor, že seriály existujú kvoli reklamám - nie reklamy kvoli seriálom. Seriál má výborný nápad (mladí policajti inkognito vyšetrujú na školách) a skvelé obsadenie.(1.1.2005)

• sepp

V 90. letech kdyz nam tento serial naservirovala TV Nova to bylo neco noveho, z jineho sveta plneho pro nas nepochopitelnych problemu na skolach a vsichni to hltali. Ale i tehdy uz slo rozeznat dily slabsi a lepsi, celkove vzato pro me trochu nevyrovnany serial. Hlavne po odchodu J.Deppa uz nebylo proc v jeho sledovani pokracovat dnes uz neni k jeho sledovani absolutne zadny duvod. 2,5*.(7.9.2003)

Tohle byl seriál mého mládí :) Sice to není žádná dokonalost, ale nemohu jinak, než ****(13.9.2004)

HUDBA: Robert Israel (1 episode, 1990), Peter Bernstein, Michael Z. Gordon(25.4.2007)

Další ze seriálů vytržený ze své doby, který tady pomáhal formovat dnešní televizní vkus. Ouha.(21.6.2010)

70%(29.12.2009)

Zdrcující nostalgie. :)(14.8.2005)

hodnotím ze svého tehdejšího pohledu, kdy jsem byl na podobné seriály začátkem devadesátek natěšenej. Objektivně to je spíš perůměr, který zvedá Depp.(7.2.2010)

Jo tenhle seriál jsem kdysi sledoval pořád. Nepřišel mě nudný a herecky to taky nebylo špatný. Hodnocení: 60%(16.8.2008)

Ač dívka v pubertálním věku, byl na mě Johnny v tomto seriálu přespříliš slaďoučký:-). "21 Jump Street" je výhradně pro teenagery - policisté vypadají jako puberťáci a řeší problémy studentů. Nemyslím, že by mě to dokázalo oslovit i dnes, ale před lety šlo o kriminální nadprůměr (pro náctileté vyskoký nadprůměr), tak nebudu v hodnocení moc přísná. 65%(24.4.2009)

Táto séria bola skvelá a zrodila Johnnyho Deppa ako hviezdu. Keď odišiel, kvalita šla do hája. Aj tento crossover som svojho času "žral". Inu - puberta je puberta. (19.10.2004)(19.10.2004)

Seriál mého dětství a mladý Depp, hezké vzpomínky. Škoda, že to znovu dávají v TV, možná by bylo hodnocení vyšší. To, co jsem po dlouhé době viděla, mě utvrdilo v tom, že to zázrak není. 2 a půl *.(20.2.2010)

• Anglie

Typický produkt 80. let i s tehdejší strašnou modou. Detektivky s morálním poselstvím pro mladé.(16.1.2003)

Stejně jako většina zdejších uživatelů, oceňuji především neotřelý nápad s vyšetřováním případů ve školách a pouličních komunitách. Přidejte si k tomu "neopakovatelný look" 80. let a sympatické hlavní představitele v čele se zřejmě nejoblíbenějším hercem současnosti Johnny Deppem a pozdějším "béčkovým" králem Richardem Grieco a máte vskutku povedený krimi seriál.(8.2.2010)

U toho to seriálu jsem trávila každé odpoledne, když jsem navštěvovala základní školu. Taška letěla do kouta a já k televizi. Dobrý nápad. Mladí policisté byli vybrání, aby v převlečení za studenty, řešili kriminální případy mladých lidí (studentů). V té době jsem ještě neměla tušení, že z herce Johnnyho Deppa bude jednou taková megastar.(4.12.2008)

• honajz

Sice nostalgie a klasika, sice Johnny Depp, ale nuda ke koukání.(12.12.2009)

<< předchozí 1 2 3 4 5