Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Výborný osmdesátkový detektivní seriál, který nám představil elitní jednotku policistů, která je nasazovaná do škol, aby odhalovala nejrůznější lumpárny počínaje pašováním drog na záchodě a konče přepadeními, znásilněními, pokusy o vraždu a někdy i dokonanou vraždou. První díly byly prostě dokonalé, navíc ještě podbarvené nesmrtelnou osmdesátkovou atmosférou od módy až po písničky (áčková hitová produckce - aspoň teda před zmrvením v éře DVD). Nemluvě o naprosto sehrané partě hlavních postav v čele s Hansonem a Penhallem. Bohužel hned po několika prvních dílech seriál opustil Frederic Forrest alias kapitán Jenko, a s novým šéfem už to prostě nebylo ono (nemluvě o tom, že z oné kaple se stala další stanice, takže stačil jeden zvědavý študák a vše prasklo). Přesto si i dál seriál udržoval víc než dobrou úroveň (nejspíš i proto že nejeden díl byl původně natočen ještě s Jenkem a pak prostě jen některé scény přetočili se Stevenem Williamsem). Jenže s příchodem dalších sérií se ze seriálu víc a víc stávala agitka pro mládež a posléze rovnou hodně depresivní soap opera, u níž se Johnny Deppovi ani nedivím, že jí měl víc a víc plný zuby a při první příležitosti vzal dráhu. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

V 90. letech kdyz nam tento serial naservirovala TV Nova to bylo neco noveho, z jineho sveta plneho pro nas nepochopitelnych problemu na skolach a vsichni to hltali. Ale i tehdy uz slo rozeznat dily slabsi a lepsi, celkove vzato pro me trochu nevyrovnany serial. Hlavne po odchodu J.Deppa uz nebylo proc v jeho sledovani pokracovat dnes uz neni k jeho sledovani absolutne zadny duvod. 2,5*. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

U toho to seriálu jsem trávila každé odpoledne, když jsem navštěvovala základní školu. Taška letěla do kouta a já k televizi. Dobrý nápad. Mladí policisté byli vybrání, aby v převlečení za studenty, řešili kriminální případy mladých lidí (studentů). V té době jsem ještě neměla tušení, že z herce Johnnyho Deppa bude jednou taková megastar. ()

Wencek 

všechny recenze uživatele

Hloupý nápad s policisty, kteří jsou stejně staří jako studenti na střední škole. Blbost obludných rozměrů. Pochybuju že prošli policejním výcvikem a dostali se na pozici detektivů za pár měsíců, na to se člověk asi vypracuje za delší dobu . To je jako poslat kosmonauta do vesmíru po pár týdnech výcviku. A ještě tomu hloupému seriálu vévodí naprosto odpuzující R.Grieco. To je do nebe volající. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp si na novinárov, pýtajúcich sa ho na tento seriál, vraj počká vonku pred budovou a tam im dá nakladačku. "To, že som podpísal zmluvu, som ľutoval už pred nakrútením prvého dielu". Znamenalo to preňho totiž roky monotónnej roboty a na dobrej nálade sa nepodpísal ani jeho vtedajší (a dodnes pretrvaný) názor, že seriály existujú kvoli reklamám - nie reklamy kvoli seriálom. Seriál má výborný nápad (mladí policajti inkognito vyšetrujú na školách) a skvelé obsadenie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (21)

  • První díl doprovodila hudba rockera Stevea Winwooda, který za ní byl ověnčen cenamy Grammy. (Rosalinda)
  • Natáčelo se ve Vancouveru, vždy devět měsíců v roce. (Rosalinda)
  • Ač to byla první velká role Johnnyho Deppa, po nějaké době ho role policajta začala štvát, a tak dělal všechno pro to, aby ho producenti vyhodili. Dával si třeba při natáčení do pusy kus vaty, aby nemohl mluvit. Nebylo mu to však nic platné. (HappySmile)

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama