foto

Maria Bachmann

  • nar. 30.1.1964 (52 let)
    Miltenberg, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Fakjů pane učiteli 2
Weihnachtsmänner (TV film)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Smrtelná sázka (TV film)
2010 Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
Zeit für Träume (TV film)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Im Namen der Braut (TV film)
Plötzlich Opa (TV film)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau, Der (TV film)
Chudí milionáři (TV seriál)
2004 Geheimnis der Karibik (TV film)
Kommissarin Lucas - Vertrauen bis zuletzt (TV film)
Mein Weg zu dir heißt Liebe (TV film)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tvýma očima (TV film)
2003 Big Ben - Malování s Vincentem (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Jeřábí muž (TV film)
Láska může všechno (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Clowns (TV film)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Thema Nr. 1
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Latin Lover (TV film)
1998 Big Ben - Smrt z vesmíru (TV film)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Silberdisteln (TV film)
Siska (TV seriál)
1997 Der Todesbus (TV film)
Die Camper (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Willi und die Windzors (TV film)
1995 Bij dál, malé srdce! (TV film)
Die Viersteins (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Kabel und Liebe
Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Verrückt nach dir (TV film)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace