foto

Michael Lewis

  • nar. 15.10.1960 (55 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

2015 Sázka na nejistotu - kniha
2011 Moneyball - kniha
2009 Zrození šampióna - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Když to praskne
1996 Real Russell, The

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2005 Colbert Report, The (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1991 Charlie Rose Show, The (TV pořad)
1990 Craig Ferguson Show, The (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace