Reklama

Reklama

Conan

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2010, 1365x60 min

Režie:

Mike Sweeney

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Seth Rogen, Jack White, Lea Michele, Larry King, Tom Hanks, Jack McBrayer, Jon Hamm, Charlyne Yi, Michael Cera, Julie Bowen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda. (Ricky_CZ)

Recenze (98)

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Conan. Conan je prostě šprýmař. Conan kam vejde, tam se lidi budou válet smíchy a nebo si budou stále dokola opakovat "kdo to kur*a je a to se snaží bejt vtipnej, jo?". Ale Conanovi na tom nesejde, protože Conan stejně odejde s myšlenkou, že on je prostě bůh komedie. Ale samozřejmě nemůžeme opomenout také jeho věrného side-kicka Andyho a věčně usilovně pracujícího zaměstnance-polorobota Jordana Schlanskyho. Conan to prostě umí rozjet. Někomu sice jeho přehrávání může postupem času začít lézt na nervy, ale to nic nemění na tom, že tohle pometlo je prostě číslo! Je to prostě magor. Je to prostě Conan! 80% ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Možná trochu přepálím z těma pěti hvězdama. I Conan má svoje slabý místa, všechny vtipy nedopadnou na úrodnou půdu a některý rozhovory jsou slabší a trochu křeč. Ale Conan je buďto zdaleka nejupřímnější tv host nebo z nich všech nejlepší herec. Parádní ironicky sebezhazující humor, který je nejvíc patrný v jeho scénkách "mimo studio", perfektní fórky, poslední zbytky nekorektnosti, které v US. televizi zbyly. Jeho Uber z Kevinem Hartem, scénky s Jordanem i celým štábem, Conan texaským rangerem, videa z jeho cest do zahraničí, to jsou věci, který si pustím rád znovu a znovu, právě díky Conanovi a jeho výbornýmu komediálnímu timingu. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Conanov humor mi celkom sedí. Okrem klasického a samozrejmého prvku, rozhovory s hosťami, sa tu vyskytujú fungujúce doplnkové záležitosti typu ponižovanie podriadených, náročné debaty s Jordanom Schlanskym, testovanie počítačových hier a spol. Conan O'Brien síce vyzerá ako vyzerá, ale jeho talent, nápady a cit pre situáciu by Vám nemali uniknúť. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ujetý zrzavý moderátor, který sází na netradiční pohled na společenské dění baví diváky již mnoho let a po kariéře v NBC se zdá, že teprve ve své práci v TBS se mohl pořádně utrhnout ze řetězu a nijak necenzurovat svůj humor, což mu jedině prospývá. Pobaví zejména rozhovory s celebritami, při kterých se Conan cítí velmi pohodlně a svojí pohodu přenáší na hosty, kteří působí značně uvolněně a podělí se díky tomu o zážitky, které by jiným moderátorům nejspíš nesdělili. ()

Galerie (274)

Reklama

Reklama