Bill Mahler má celkom rozumné názory na politiku. Keď každý si robil srandu zo Sadáma Husajna, on si robil srandu s ameriskej vlády, lebo mu ťuklo, že vlasne Sadam za 9/11 nemôže. Okem nadčasovosti sa v jeho show určite nudiť nebudete. Okrem perfektných komikov si do show pozýva politických analytikov, slovo dáva aj publiku, aby položili otázky a niekedy vidno, že vtipy sú spontálne a nenútené.(20.11.2008)
Billa Mahera síce spoznávam len krátku dobu, ale vyzerá to tak, že zo všetkých podobných amerických moderátorov mi názorovo sedí najlepšie. A to hlavne vďaka jeho cynizmu a skepticizmu (aj keď sem tam mi príde arogantnejší, než by bolo treba). V porovnaní s rovnako liberálnymi The Daily Show a The Colbert Report si myslím, že Bill Maher býva najtrefnejší. Jon Stewart a Stephen Colbert vidia svet možno trošku ružovejší ako naozaj je, zato sú však (momentálne najmä Stephen Colbert) oveľa vtipnejší.(25.5.2011)
Bill Maher si servítky rozhodně nebere. Diskuze s hosty jsou zajímavé, New Rules velmi vtipné. Je dobré, že tato show vznikla, jsou zde prezentovány názory ne většinové a už vůbec ne politicky korektní. A to se mi právě na Billovi líbí, umí věci nazvat pravým jménem a poukázat na jádro problému.(31.1.2010)
Pořad Billa Mahera, ve kterém si tento výborný komik zve známé hosty ze showbusinesu i politiky. Diskuse jsou velice zajímavé a většinou se zabývají politickou situací US. Bill Maher je demokrat a ateista, který stojí ostře proti republikánům v čele s George W. Bushem. Je proti americkým válkám, vměšování do cizích záležitostí i proti náboženství. Zastává svatby pro gaye, a zároveň opovrhuje manželstvím. Jeho show je takový satirický Stand-up s pár hosty. __ Ač se show nedá moc dobře u nás sledovat, doporučuji na ochutnání vyhledat na youtube "bill maher new rules" (bez uvozovek), což je vtipné shrnutí a kritika událostí uplynulého týdne v americe.(7.6.2008)
Občas se vyskytne nějaký zajímavý host, nebo i dobrý vtípek, ale většina Maherova humoru i politické argumentace je někde na úrovni třetí třídy základní školy.(13.2.2011)