| |
Today (TV pořad)
Dokumentární USA, 1952, 120 min (SE: 180 min)
Hrají: Jonathan Groff, Maureen O'Sullivan, Lee Meriwether, Estelle Parsons, Betsy Palmer, Jamie Oliver, J. K. Rowling, Beyoncé Knowles, Holly Madison, Bridget Marquardt, Kendra Wilkinson, Gary Coleman, Liza Minnelli, Colin Firth, Elizabeth Taylor, Dolly Parton, Paul McCartney, Meryl Streep, Tara Lipinski, Jessica Alba, Will Ferrell, Jason Lee, James Cagney, Shirley MacLaine, Bette Midler, Barbara Eden, Peggy Lee, Farley Granger, Robin Williams, Goran Visnjic, Natalie Portman, Miranda Cosgrove, Dakota Fanning, Idina Menzel, Sarah Jessica Parker, Emma Watson, George Clooney, Morgan Freeman, Scarlett Johansson, Will Smith, Tom Hanks, Cristina Hoffman, Audrey Hepburn, Judy Garland, Frank Capra, Hume Cronyn, Candice Bergen, Richard Chamberlain, Dudley Moore, Margaux Hemingway, Billy Crystal, Al Gore, Bill Clinton, Daniel Radcliffe, Sean Hayes, Haley Joel Osment, Paula Abdul, Cyndi Lauper, Sylvester Stallone, Liam Aiken, Tina Fey, Kristin Davis, Heidi Klum, Jaime Pressly, Reese Witherspoon, Paul Scheer, Benjamin Bratt, Matthew Broderick, Adrien Brody, Kelly Clarkson, Rosario Dawson, Ellen DeGeneres, Johnny Depp, Taye Diggs, Hilary Duff, Freddie Highmore, Dwayne Johnson, Nathan Lane, Lindsay Lohan, Jennifer Lopez, George Lucas, Adam Pascal, Anthony Rapp, Howard Stern, Tracie Thoms, Tina Turner, Jane Fonda, Queen Latifah, Pamela Anderson, Kristen Bell, Jennifer Garner, Brooke Shields, Justin Guarini, Adrienne Bailon, Gisele Bündchen, James Carville, Andy Richter, Donald Trump, Maria Menounos, Charles Barkley, Deborah Harry, Carlos Santana, Christina Aguilera, Ben Stiller, Christopher Walken, Solange Knowles, Angelina Jolie, Woody Harrelson, Sharon Stone, Tom Cruise, Jamie-Lynn Sigler, Amy Yasbeck, Mark Wahlberg, Carmen Electra, Robert De Niro, Victoria Beckham, AnnaSophia Robb, Madonna, Kevin Costner, Don King, Penny Marshall, Norah Jones, Paul Giamatti, Barack Obama, Vince Vaughn, Katy Perry, Rihanna, Peggy Lipton, James Lipton, Aaron Carter, Vanessa Marcil, Molly Sims, Prince, Diane Kruger, Piper Laurie, Kareem Abdul - Jabbar, Lily Tomlin, Chris Brown, Taylor Swift, Cameron Diaz, Will Forte, Naomi Judd

| |
Staň se publicistou, napiš k tomuto filmu obsah a pošli nám ho přes tento formulář. |
79% |
Hodnocení uživatelů: |