foto

Karin Babinská

  • nar. 27.6.1974 (42 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolventka pražské FAMU (1993 - 1999) – obor filmová a televizní režie. Během studia natočila několik krátkých filmů, z nichž Jakub a Veronika (1996) získal řadu ocenění na mezinárodních filmových festivalech. V pátém ročníku natočila pro ČT tři povídky do cyklu Bakaláři. Věnuje se režii TV spotů. Pusinky jsou jejím celovečerním hraným debutem.

Zdroj: Česká televize

Režijní filmografie

2017 K moři
2013 Křídla Vánoc
2007 Pusinky
1999 Až budeš starší (TV film)
Nedělejte ze mě vola (TV film)
Profesor (TV film)
1998 Křehké touhy (studentský film)
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
1995 Hledání cest (studentský film)
Vyhnanci (studentský film)

Hudební videoklipy

2015 Kryštof - Ty a já (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

1998 Mladý chemik (TV film)
1989 Cesty ze slepých map (TV film)
1986 Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
Útěk do jara
1985 My holky z městečka (TV seriál)
Podivná znamení, podivní hosté (TV film)
Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)

Dokumentární

2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace