Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní reakce na vstupování 2x do téže řeky a "přeběhlictví". To že mezi panem Krausem a vedením ČT byly jak profesní, tak osobní spory, musí být každému fanouškovy známé. V takovém případě se přechod do komerční televize jevil jako rozumný a dobrý krok. Modernizace konceptu, chcete-li "poameričtění", mi přijde adekvátní. Po zhlédnutí zatím všech (třech) dílů, hodnotím jasných 5*, na ČT jsem zaznamenal menší úpadek z hlediska zajímavosti hostů, nyní jsem byl spokojen po všech stránkách. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Témata možná bez cenzury, ale komerční přestávky bez ohlávky, formát late night show zůstal víceméně zachován, leč jeho rozkouskování nemile zasáhlo do jeho kompaktnosti. Jan Kraus je mistr moderátor, při prvním objevivším se reklamním breaku mi to ovšem začíná být putna... (po úpravě vysílacího schématu to naštěstí na Primě pochopili, tudíž je Show Jana Krause opět ke koukání...) ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Přestože Krausovu show nesleduju, přichomejt jsem se k dílu s Lukášem Pavláskem a stala se věc nevídaná: Pavlásek svým osobitým humorem Krause rozložil na prvočísla... a následovala úžasná podívaná, v níž se někdejší mistr břitkosti zoufale pokoušel "o humor". Zatímco Pavlásek byl vtipný tak nějak samovolně, z Krause padala jedna trapná křeč za druhou. Jinak jsem z onoho dílu získal pocit, že pan "velechytrej" už dávno vyčerpal své zásoby originality a jede jenom na půl plynu, občas s vyhozeným kvaltem. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Víte, já mám Krause ráda. Líbí se mi jeho pohotovost a to, jak rychle se dokáže přizpůsobit hostu a zrovna probíhající konverzaci. To chce vážně excelentní komunikační schopnosti. Ale jedno mě taky dost trápí (a z a to je hvězda dole). A sice.. jak jednou Kraus řekl, že by si přál, aby jeho show byla populární jako u Davida Lettermana, jenže u tohoto pána si pozvánku musí lidé zasloužit a něco dokázat. Ale pan Kraus asi sám nechápe, co tím myslí, anebo v ČR a SR nemáme tolik lidí, kteří by si to zasloužili. Ne jednou jsem právě viděla díl s nějakou nickou, která ukázala prsa, neumí ani artikulovat, mele nesmysly a Kraus z toho těží. Jestli to tak bude pokračovat, nevím nevím, zda udržím své 4 hvězdy. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama