Reklama

Reklama

Banánové rybičky

(pořad)
  • Česko Banánové perličky (více)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 360x30 min

Účinkují:

Halina Pawlowská (moderátor), Jitka Asterová, Aňa Geislerová, Marián Labuda st., Gabriela Osvaldová, Ilona Csáková, Jaroslav Hutka, Irena Pavlásková, Bára Basiková, Anna K., Peter Nagy (více)

Obsahy(1)

Zábavná talk show Haliny Pawlowské v České televizi. Jednotlivé díly měly podtitul „jak přežít (substantivní vazbu)“, v pozdějších letech i volnější „jak (infinitivní vazba)“. Pořad se začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. (duklak2)

Recenze (183)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Prej se to celý jmenuje podle toho, že když si Halina vloží banán do jindy zahaleného místa, smrdí to pak prej po rybičkách... Kách... %-o . . . Jinak nechápu, proč se tahle samoha(li)na šmíra vyráběla a pořád recykluje v >televizi zahalené služby< , protože toto je pořad coby materie typická pro komerční (k)anály! Nebo chápu? Prachy že prej nesmrdí?? Tak pochcat rybu, banán dát sežrat opici a šlupku Halině pod nohy, to bude aspoň rána, chachachacha... °-/ - - - - - (Občasně nahodile nahlédnuto z plezíru na >zahálčivé jebničce< a jiné veřejnostádní žumpě, hodnocení kdysi dávno jen tak, komentář zde po jednom zase zcela vymarněném repete otrávený jako stočtyřiačtyřichcátý - 14.5.2013) ()

alexwill 

všechny recenze uživatele

Funguje jistá nostalgie z dětství, ale odpad to určitě není. Ty pestré barvy, animovaná image a prostřihy z filmů a seriálů, to má šmrnc, ano samotná Halina a pokecy nejsou nic úžasného. I když rozebírání jednoho tématu určitě lepší nápad než všechny jiné talkshows u nás. Z nočních repríz mi to navíc utkvělo v mysli jako late-night show. Pro mě je to tedy jediná česká late90s late-night talkshow, má pro mě určité kouzlo. ()

Reklama

Milonak 

všechny recenze uživatele

Možná se to mělo jmenovat "Banánová velryba" a dost trefně by to vystihovalo, jaký pořad skutečně je. Halina si udělala vlastní talk show (???????), kde vykládá jakési historky, velice často o své vlastní rodině. Kdo o to stojí? Já teda ne. Snaží se být vtipná, ale to se jí sakra nedaří a navíc si vymýšlí nesmysly, v lepším případě polopravdy. O tom jak vypadá se bavit raději ani nebudu. Aspoň že tam občas byli zajímaví hosté, s kterýma pořad padal a naopak. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Halina občas dokázala i docela pobavit a přestože jsem některé její historky slyšel několikrát, jen změnila dobu a čas, tak jsem se u toho i nasmál. Kašlu na to, že vypouští sem tam celkem trapné hlášky - Banánové rybky sice nikdy nebudou patřit mezi TOP mých oblíbených pořadů, ale průměrné hodnocení jim určitě dám. ()

KorenGeorge odpad!

všechny recenze uživatele

Mě tenhle pořad, když si ho máti v televizi zapnula, dokázal pokaždé spolehlivě nasrat. Rozkydnutá Halina Obrovská, co pouští rýmovaná moudra (rozumějte slinty), nebo si dělá neustále švandu ze své vyžranosti, nebo se chlubí svýma abnormálníma prsama, a lidé v publiku se tomu smějí jak idioti. Prý podle někoho jemný naivní humor,podle mě naprostá tragédie, která ukazovala dno tehdejší televizní zábavy na veřejnoprávní televizi. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Název pochází z povídky J. D. Salingera „Den jako stvořený pro banánové rybičky." (Kmotr76)
  • Zprvu byla show vysílána jako čtrnáctideník, od září 1999 týdně. Pořad se vysílal bezmála osm let. (Kmotr76)
  • Pawlowská při produkci spolupracovala s časopisy Šťastný Jim, Reader's Digest Výběr, z nichž pocházejí některé citace a videodistributorem Warner Home Video, který poskytoval ukázky z filmů. (Kmotr76)

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama