Reklama

Reklama

Banánové rybičky

(pořad)
  • Česko Banánové perličky (více)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 360x30 min

Účinkují:

Halina Pawlowská (moderátor), Jitka Asterová, Aňa Geislerová, Marián Labuda st., Gabriela Osvaldová, Ilona Csáková, Jaroslav Hutka, Irena Pavlásková, Bára Basiková, Anna K., Peter Nagy (více)

Obsahy(1)

Zábavná talk show Haliny Pawlowské v České televizi. Jednotlivé díly měly podtitul „jak přežít (substantivní vazbu)“, v pozdějších letech i volnější „jak (infinitivní vazba)“. Pořad se začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. (duklak2)

Recenze (183)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na humor a vedenie konverzácie, tak ako to robí Halina Pawlowská si nemôžem zvyknúť. Tie jej grimasy, spevavé otázky a strašne vtipné rýmovačky vo mne vyvolávali chuť jej vyťať zodve zauchá. Talk-show, s blbým názvom "Banánové rybičky" sa mi nepáčila, ale verím, že niekomu môže štýl tejto mohutnej prechytralej matróny vyhovovať. ** ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pevně doufám, že většina rad paní Haliny Pawlowské jsou myšleny jako recese k pobavení národa při už tak dosti strhané době....Líbí se mi vtipné scénky z filmů ale ocenila bych k tomu nějáký titulek z jakého to filmu vlastně je..něco jsem viděla ale něco mě opravdu pobavilo a ráda bych věděla z čeho to bylo. Některé historky jsou celkem zábavné, jiné mě nechávají chladnou...asi z toho důvodu že je těžké pobavit všechny to snad ani nejde, protože každý člověk má jiné spektrum vnímání. Občas mě velmi obtěžuje její tendence skákat do řeči jejim hostům ale tento pořad je mnohem lepší než další následný novodobý ve kterém opět figuruje paní Halina. ()

Reklama

alexwill 

všechny recenze uživatele

Funguje jistá nostalgie z dětství, ale odpad to určitě není. Ty pestré barvy, animovaná image a prostřihy z filmů a seriálů, to má šmrnc, ano samotná Halina a pokecy nejsou nic úžasného. I když rozebírání jednoho tématu určitě lepší nápad než všechny jiné talkshows u nás. Z nočních repríz mi to navíc utkvělo v mysli jako late-night show. Pro mě je to tedy jediná česká late90s late-night talkshow, má pro mě určité kouzlo. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Talk show je žánr, který je těžkým způsobem jakkoliv posuzovat. V prvé řadě jde o osobnost, která pořad moderuje. Když je všeobecně ve společnosti uznávaný, prosadí se na této půdě daleko lépe, i ze slabším obsahem pořadu, než někdo, kdo dobře ovládá mluvu a působí ze svým projevem a obsahem zajímavěji. Není to samozřejmě pravidlem. Talk show Banánové rybičky, získal úspěch právě na obecné známosti Haliny a více než její moderátorskou kvalitou, pořad kolísal od horšímu k lepšímu a naopak, tím jaké hosty na jednotlivý pořad pozvala a získala. Viděl jsem několik prvních desítek epizod až jsem došel k bodu, že mě talk show nic nepřináší a stejně tak i moderátorka. Situace se začaly opakovat a Halina není pro mě tolik zábavná abych se dokázal dívat na pořad jen kvůli ní. ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Tento rádoby intelektuální pořad jsem nikdy nechápal a nikdy jsem ho ani nedokoukal a radči přepnul i na reklamu než toto utrpení. Naprosto tragicky trapná pawlowská. Její trapnej humor mě měl asi rozesmát ale to se nepovedlo. Nechápu čemu se smáli ty diváci v tom studiu,to byl určitě komparz protože takovejm nesmyslům co tam pawlowská blila by se snad nikdo zdravej nemohl smát. ODPAD!!! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Název pochází z povídky J. D. Salingera „Den jako stvořený pro banánové rybičky." (Kmotr76)
  • Zprvu byla show vysílána jako čtrnáctideník, od září 1999 týdně. Pořad se vysílal bezmála osm let. (Kmotr76)
  • Pawlowská při produkci spolupracovala s časopisy Šťastný Jim, Reader's Digest Výběr, z nichž pocházejí některé citace a videodistributorem Warner Home Video, který poskytoval ukázky z filmů. (Kmotr76)

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama