Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (162)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Názov ten dej dokonale vystihuje. Zamilovali sa do seba, spravili chybu a potom sa to už s nimi vlieklo celý zvyšok filmu. Ako na hojdačke, raz spolu, raz od seba. Najviac mi ale bolo ľúto Jeniferky, ktorá si tam musela pripadať ako taká jeho hračka, ktorú si k sebe zavolal, keď bol s tamtou pohádaný. Jej pohľad keď posledný krát od neho odchádzala hovoril za všetko. Inak to nebolo presladené romantikou, malo to aj taký triezvy aspekt, a záver si ani neuvedomíte, stále čakáte, že sa niečo stane a on ujde ako voda. 2 z 5 ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Malej nezávislej film, kterej je mi sice sympatickej, ale bohužel je pouze průměrnej. Blbá angličanka s blbým amíkem udělaj chybu jak kráva a pak se strašně divěj, jaký to přineslo následky. Takže se v tom plácaj, snažej se to řešit a moc jim to nejde. Závěr je nicneříkající, ale to mě na tom zaujalo. Každej si může domyslet sám, kam se ten jejich život bude ubírat dál. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Přesně ta naivní romantika, kterou opravdu nemusím. Dívala jsem se jen kvůli Antonu Yelchinovi a roličce Jennifer Lawrence a ani tihle dva mě nijak nepřesvěčili o tom, že naivně zamilovaný scénář závisí na hercích. Klasický příběh dvojice, která se do sebe zamiluje, dělá ty zamilované věci, následně se vezmou kvůli vízu, uletí s někým jiným a pak se k sobě zase vrátí. Jsem sice holka, ale tyhle filmy mě fakt neberou. Pro holky 16+ a fanynky Antona asi nutnost vidět. ()

vykur! 

všechny recenze uživatele

I thought I understood it, that I could grasp it, but I didn't, not really. Only the smudgeness of it; the pink-slippered, all-containered, semi-precious eagerness of it. I didn't realize it would sometimes be more than whole, that the wholeness was a rather luxurious idea. Because it's the halves that halve you in half. I didn't know, don't know, about the in-between bits; the gory bits of you, and the gory bits of me. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Velké dilema. Na jednu stranu jsem strašně vděčná za tyto malé nezávislé snímky, protože ty alespoň ukazují všem těm mainstreamovým americkým romantickým filmům, co to vlastně znamená mít v kolonce žánr napsáno "romantický". Like Crazy právě svým pojetím, stylem a procítěním strká hravě do kapsy většinu romantických filmů, které jsem viděla v poslední době. Na druhou stranu jsem ale čekala o dost více, film tak nějak prošuměl a nezanechal ve mně absolutně nic, sám trailer se mě dotkl daleko více. Konec mi taky moc nesedl. Příběh je jednoduchý, ale je to takový ten malý příběh jako vystřižený ze života. Moc ráda bych tu jednu hvězdu přidala za to, jak přirozeně celý film působí nebo za skvělé dva mladé herce Felicity Jones a Antona Yelchina, ale asi bych neměla úplně čisté svědomí. U tohoto snímku mě to velmi mrzí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film je inšpirovaný životnými skúsenosťami režiséra Drakea Doremusa, ktorého manželka Desiree mala imigračné problémy v USA. (Sufferer)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)
  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama