foto

Stanislav Davídek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Lidice
1981 Zuzana je naše (TV film)
1980 Den velkého ticha (TV film)
1979 Brontosaurus
Dnes v jednom domě (TV seriál)
1978 Plácek (TV film)
1976 O stříbrném kamínku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace