foto

Tony Kaye

  • nar. 8.7.1952 (64 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tony Kaye (1952) je režisér, kameraman a fotograf. Ve své výtvarné tvorbě se zabývá aktuálními sociálními tématy. Vytvořil řadu kritikou oceňovaných hudebních klipů (mj. pro Soul Asylum, Red Hot Chilli Peppers, nebo Rogera Waterse). Kult hákového kříže byl jeho celovečerním debutem.

Fresh Film Fest

Režijní filmografie

2011 Oddělen
2009 Black Water Transit
2008 This Is Not Sex
2007 Lobby Lobster
2004 Snowblind
1998 Kult hákového kříže
1991 Antarctica

Dokumentární

2012 Rituals (TV seriál)
2006 Lake of Fire
1995 Tony Kaye's Documentary (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Made for You (hudební videoklip)
2006 Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

2011 Oddělen
2009 Black Water Transit
2008 This Is Not Sex
2007 Lobby Lobster
1998 Kult hákového kříže

Dokumentární

2006 Lake of Fire
1995 Tony Kaye's Documentary (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Made for You (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Lake of Fire

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(46)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace