foto

Alexandra Borbély

  • nar. 4.9.1986 (30 let)
    Nitra, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 O těle a duši
2015 Az éjszakám a nappalod
2014 Berosált a rezesbanda
Swing
2013 Coming Out
2012 Munkaügyek (TV seriál)
2011 Hacktion (TV seriál)
2009 Átok (TV seriál)
Hajónapló (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace