foto

Mikel Neiers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Big Deals (TV film)

TV seriály

2015 Správná dvojka (TV seriál)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
DAG (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Ross a Elizabetin otec (S06E21)
Jak Chandler nedokázal plakat (S06E14)
Rachel a její sestra (S06E13)
další epizody (5)
1999 Přátelé (TV seriál)
Taneční kreace (S06E10)
Hříchy Rossova mládí (S06E09)
Rossův chrup (S06E08)
další epizody (24)
1998 Jesse (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Milující sestra (S05E10)
Rossův sendvič (S05E09)
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08)
další epizody (24)
1997 Přátelé (TV seriál)
Když se dva hledají (S04E10)
Na tahu (S04E09)
Chandler v bedně (S04E08)
další epizody (25)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rachel dává výpověď (S03E10)
Fotbal (S03E09)
Osudová (S03E08)
další epizody (25)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Phoebin táta (S02E09)
Rossův seznam (S02E08)
Rossovo odhalení (S02E07)
další epizody (9)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Royal Family, The (TV seriál)
1990 American Dreamer (TV seriál)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace