Jsem do tebe blázen (TV seriál)

Mad About You

Komedie / Romantický

USA, 1992, 164x22 min

Hrají:

Paul Reiser, Helen Hunt, Maui, Tommy Hinkley, Richard Kind, John Pankow, Jerry Adler, George Petrie, James Carville, David Strickland, JoNell Kennedy, Lisa Kudrow, Hank Azaria, Carol Burnett, Carroll O'Connor, Paul Dooley, Robin Bartlett, Lili Taylor, Sid Caesar, Brad Garrett, David Batiste, Bonita Friedericy, Kathleen Wilhoite, James Lesure, Patrick Warburton, Ryan Stiles, Pat Crawford Brown, Eric Allan Kramer, Ken Jenkins, Damon Standifer, Markus Redmond, Alan Ruck, Reggie Lee, Lisa Edelstein, Nancy Lenehan, Al Gore, Dean Cameron, Anita Gillette, Megan Mullally, John Michael Higgins, Allan Corduner, Yoko Ono, Cara DeLizia, Eric Stoltz, Kenneth Tigar, Tyrees Allen, Eric Lutes, Robert Klein, Sam Lloyd, Judith Hoag, Steven Wright, Allan Arbus, Kathy Griffin, Jeff Garlin, Vito Scotti, Parley Baer, Karla Tamburrelli, June Gable, Stan Sellers, Melinda McGraw, Gerry Bednob, James Cameron, Ellen DeGeneres, Fred Willard, Bruce Willis, Mel Brooks, Nathan Lane, William Christopher, Phil Leeds, Tim Conway, Kim Chan, Kerri Green, Barbara Feldon, Judy Geeson, Sofia Milos, Stacey Travis, Chuck McCann, Gareth Williams, Talia Balsam, Willie Garson, Phill Lewis, Frederick De Cordova, Toshi Toda, Billy Joel, Brent Spiner, Sydney Pollack, Michael Richards, Cyndi Lauper, Steve Paymer, Don McManus

Tenhle seriál mi svým pojetím humoru sice úplně nesedl, ale Helen Hunt je úžasná a je vidět, že hraje srdcem. Její sestra je skvěle šáhlá, Paul Lesitter (pardon, špatný seriál:)) je pořád trochu mimo, o Uršule ani nemluvě. Každopádně se střídaly díly u kterých jsem si říkal - vidíš, přesně proto si myslíš, že svatba je blbost - s díly, u kterých mi cosi říkalo, že bych svůj názor měl maličko přehodnotit. Asi jako když Andrejka Verešová vyšla na molo ve svatebních šatech od Blanky Matragi...a taková Jitka Kocurová a Escada... :) Ale pánové - Helen Hunt je jenom jedna a i tak dokonalost neexistuje. To ale neznamená, že byste ji neměli hledat, protože výjimka potvrzuje pravidlo...(15.2.2003)

Nejspíš to bude znít jako fráze, ale nikdy jsem si nemyslel, že by se dalo tolik vytěžit z podstatě běžných životních situací (není to samozřejmě perfektní, ale možná je to o to více hodnotné.) Nejvíc mě vždy rozesmávali Buchmanovic angličtí sousedi...(22.8.2003)

Podle mě celá první série je nejbáječnější a nejvtipnější.S dalšími díly to šlo dolů.Možná ještě ta řada kdy Jamie čeká dítě.Nejlepší díl bude asi s šíleným Brucem Wilisem se svou hláškou:Chceš pusu? Při něm jsem se dusil smíchy.(23.3.2003)

Helen Huntová je v tomhle sitcomu opravdu roztomilá, ale Paul Reiser - nervní, věčně divoce gestikulující a paranoidní - mi dost leze na nervy. Nicméně je to celkově přece jen nadprůměr a třeba vedlejší postava číšnice Ursully (Lisa Kudrowová) mně vždycky rozesměje. Sem tam se zde vyskytne (podobně jako v Přátelích) nějaká hostující hvězda (Mel Brooks, Hank Azaria, Nathan Lane...).(11.4.2003)

Ze začátku mi tenhle seriál dost lezl na nervy, ale pak jsem si zvykl a dokonce jsem se přistihl, že se mi některý díly i líbily.(7.4.2004)

První série byla vynikající, ale pak se to hrozně zlomilo k průměru.(11.1.2007)

Výborný sitcom se skvělou ústřední dvojcí. Sice nemá na Přátele ale stále vysoký nadprůměr v této kategorii.(20.9.2004)

Tenhle serial se mi pomalu libi skoro jako Friends, svymi napady je dozajista stejne originalni. A H.Hunt je proste k sezrani ;)(7.9.2003)

Moje první seznámení s krásnou, usměvavou, šarmantní, atd. Helen Hunt. Moc pěkný sitcom o mladém manželském páru a potížích, které k tomu všemu (životu) tak nějak patří. Zde je vše ale podáno s tak kouzelným humorem, že se divák válí smíchy třeba jen když naši dva hrdinové vybírají v obchodě pohovku do obýváku.(1.7.2010)

Jeden z nejlepších US sitcomů....(28.8.2009)

For Me 74%(6.9.2008)

Miluju Helen Hunt!!!(12.11.2005)

K seriálům chovám určité antipatie, hlavně k těm americké produkce, na tenhle se ale dá koukat, nejen díky nejsympatičtější herečce, jakou je Helen Hunt, pár vtípků se dá v každém díle najít a do trapnosti to sklouzává jen velmi zřídka. Není to žádný zázrak, kvalitativně je to však rozhodně na jiné úrovni, než Imbecil se závazky a Hovno za hovnem, které svým rádoby "vtipným" a "inteligentním" humorem, nesahají tomuto ani po kotníky.(3.8.2011)

Bezchybné - a jsem ochoten odpustit i hodně špatné dva poslední díly. Soužití Paula a Jamie vás určitě rozesměje. Jeden z nejlepších komediálních seriálů.(5.11.2004)

• Fanucci

Dalo se na to koukat, ale nikdy jsem se u toho moc nepobavil. A to je přesně to, co od komediálního sit-comu očekávám...50%(13.8.2005)

Zlatý Glóbus - cena (4) - 51. ročník (za rok) 1993 - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Helen Hunt, 52. ročník 1994 - *Nejlepší seriál (komedie / muzikál), *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Helen Hunt, 54. ročník 1996 - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Helen Hunt + nominace (9) - 50. ročník 1992 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Helen Hunt, 52. ročník 1994 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Paul Reiser, 53. ročník 1995 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Helen Hunt, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Paul Reiser, 54. ročník 1996 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Paul Reiser, 55. ročník 1997 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Helen Hunt, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Paul Reiser(4.3.2009)

Jeden z lepších sitcomů, ačkoliv je nemam moc ráda, tak tenhle ještě jde. A navíc tu hraje Helen Hunt a ta je prostě super herečka.(21.10.2007)

Sofistikovanější humor prakticky nenaleznete v žádném jiném americkém seriálu.(29.5.2010)

Ohromně příjemná sonda do manželství.(22.6.2010)

Tahle dvojice vypadá asi nejvěruhodněji ze všech párů na filmovém plátně. Skvělé scénky s velmi vybraným humorem, kdy se nestane, že by sklouzli k některým trapným scénkám, jako to bylo třeba u Přátel a podobných seriálů.(9.5.2008)

<< předchozí 1 2 3