Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta přátel chce využít krásného slunečného počasí a odjíždí na pár dní k moři. Ztřeštěná Phoebe pátrá po svých rodičích, ale čeká ji další zklamání. Nešťastný Ross s překvapením zjišťuje, že ho Rachel stále miluje. (TV Nova)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chandler - But theoretically, you know, I mean, say we weren't friends, it's a blind date, I show up on your door and I'm like, "Hey, nice to meet you, hey, hey." Monica - I'd probably be scared of a guy using a fake voice. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (16)

  • Jediná epizoda, ve které Phoebe (Lisa Kudrow) nastupuje do taxíku z pravé strany, ve všech ostatních dílech nastupuje zleva. Je to zřejmě proto, aby bylo vidět, jak Ross (David Schwimmer) nakládá zavazadla. (griph)
  • Na dveřích ledničky Phoebe Sr. je magnetka „got milk“. Lisa Kudrow (Phoebe) a Jennifer Aniston (Rachel) se zúčastnily kampaně „got milk“ během natáčení 2. série. (griph)
  • Pojem BFF (Best Friends Forever), ktorý v tejto epizóde hovorí Phoebe (Lisa Kudrow), sa stal tak virálnym, že bol pridaný do niektorých databáz medzinárodných slovníkov, ako sú Cambridge a Oxford, a dodnes sa používa veľmi často. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama