foto

Milan Markovič

  • nar. 14.7.1943 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Významný slovenský novinář, spisovatel, herec, satirik a humorista, původním povoláním učitel. Má dvě děti, syna Miroslava a dceru Miroslavu. Vystudoval dvě vysoké školy, pedaogickou v Trnavě a filozofickou v Bratislavě. Pracoval jako pedagog, redaktor Slovenského rozhlasu v Bratislavě a učitelských novin. Ve svém volůném čase je scénaristou a divadelním hercem.

John "Jack" "lesumir" Kennedy

Herecká filmografie

2015 Wilsonov
2013 Kovář z Podlesí
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
1993 Radošinské naivné divadlo (TV film)
1983 Víno vinovaté (TV film)
1979 Teória zábavy pre pokročilých (divadelní záznam)
1978 Alžbeta Hrozná (divadelní záznam)
V srdečnom ovzduší (TV film)
1973 Človečina (divadelní záznam)
Trpaslíci s rodokmeňom (TV film)

Dokumentární

2011 Televízia po slovensky (TV seriál)
2008 Radosť zo života (TV seriál)

TV pořady

2015 Ringo Family (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2010 Bubu hledá chlapa (TV pořad)
Pretty Woman ČR a SR 2010 (TV pořad)
2009 Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)
2006 ČR:SR Test národa 2006 (TV pořad)
2004 Dementi (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Paškál (TV pořad)
2001 7EDEM s r. o. (TV pořad)
1999 Na rovinu (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1995 Na státní hranici (TV pořad)
Na šikmej ploche (TV pořad)
1993 Večer Milana Markoviča (TV pořad)
1992 Posezení s Janem Burianem (TV pořad)
1990 Hovory H ještě po dvaceti letech (TV pořad)
Večírek nejen pro zvané (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace