foto

Michał Sieczkowski

  • nar. 26.4.1978 (39 let)
    Lodž, Lodžské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hany
2013 Colette
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Menší zlo
2007 Naděje
2003 Staré báje vikingů
2002 Dodatek
Chopin: Touha po lásce
Pomsta
2000 Der Lebensborn - Pramen života
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou

TV seriály

2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sprejeři (S04E11)
2007 Ekipa (TV seriál)
Regina (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace