Reklama

Reklama

Isabel Lucas

Isabel Lucas

nar. 29.01.1985 (39 let)
Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Pohledná blondýnka Isabel Lucas se narodila v roce 1985 v australském Melbourne. Už v šesti letech ji však čekalo velké stěhování, když se její rodiče rozhodli přesunout do rodné země její matky – zasněženého Švýcarska. Ani Švýcarsko se ovšem neukázalo být tím nejideálnějším domovem a mladou Isabel tak čekal návrat do rodné Austrálie, kde nakonec zakotvila Severním Queenslandu v přímořském městě Cairns.

Kariéra herečky Isabel lákala už od školních let, a proto pravidelně navštěvovala kurzy herectví na Victorian College of Arts a Queensland University of Technology. Přestože prošla řadou televizních konkurzů, štěstí se na ni paradoxně usmálo během prázdnin doma v Cairns. Tam ji totiž během dovolené objevila televizní agenta Sharron Meissner, která se z ní rozhodla udělat hvězdu seriálu HOME AND AWAY. Producentka seriálu Julie McGuaran sice nesouhlasila s jejím obsazením do původně nabízené role Kit Hunterové, dokázala ovšem rozpoznat její talent a nabídla jí místo toho roli Tashy Andrews, ve které v seriálu vydržela po celých 57 epizod.

Pravý zlom v její kariéře ovšem znamenal až rok 2008, kdy si ji do svého filmu TRANSFORMERS: POMSTA PORAŽENÝCH vybral notorický megaloman Michael Bay. Pro roli Samovy spolužačky Alice, která je možná něčím víc, než se na první pohled zdá, byla nejdříve zvažována její australská kolegyně Teresa Palmer. Roli však nakonec dostala Isabel a jak se s ní dokázala poprat už určitě rádi posoudíte sami.

Divočák

Herečka

Host

Reklama

Reklama