foto

Ľudovít Cittel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Láska na vlásku
2006 Susedia (TV seriál)
2000 Král sokolů
1998 Je třeba zabít Sekala
Jezerní královna
1997 Macocha (divadelní záznam)
1993 Hvížďal (TV film)
1991 Infantkine narodeniny (TV film)

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace