foto

Jaime Winstone

  • nar. 6.5.1985 (31 let)
    Camden, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ellen (TV film)
The Last Photograph
2015 After Hours (TV seriál)
2014 S láskou, Rosie
2013 Chceš, abych ho zabil?
Powder Room
2012 Elfie Hopkins
True Love (TV seriál)
2011 Anuvahood
Divoký Bill
2010 Beast Hunters (TV seriál)
Five Daughters (TV seriál)
Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Boogie Woogie
Eve
Hercule Poirot: Hodiny (TV film)
2008 Dead Set (TV seriál)
Osudový mejdan
Phoo Action (TV film)
2006 Goldplated (TV seriál)
Kidulthood
Tátova holka
2005 Love Letter
Totally Frank (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Bullet Boy
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace