foto

Tomáš Hajíček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tomáš Hajíček absolvoval střední stavební školu a pracoval např. jako šofér, opravář elektromotorů či stavbyvedoucí. Je především frontman hudební skupiny Krucipüsk, kde hraje na basu, bicí, kytaru a zpívá. V roce 2010 vydal svoji první sólovou desku Kocour v troubě.

V divadelním světě se objevil ve vedlejší roli žebráka v muzikálu Obraz Doriana Graye. První filmovou zkušenost získal Tomáš Hajíček v TV filmu Pán hradu v roce 1999. Zlomová byla malá role učitele ve filmu Bastardi v roce 2010, kde se podílel i jako spoluautor hudby. Hlavní role přišla v roce 2014 ve filmu Burácení, kde se objevila i hudba kapely Krucipüsk.

Václav "VášaVF" Flaška

Herecká filmografie

2015 Burácení
2014 Bastardi (TV seriál)
2010 Bastardi
1999 Pán hradu (TV film)

Dokumentární

2007 Krucipüsk: Pardon (koncert)
2006 ČT Live - Michal Pavlíček (koncert)
Michal Pavlíček - Beatová síň slávy (koncert)

Hudební videoklipy

2015 Sázava KLAN: Nad Sázavou (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace