foto

Tomáš Hajíček

  • nar. 8.3.1967 (53 let)
    Mimoň, Československo

Biografie

Tomáš Hajíček absolvoval střední stavební školu a pracoval např. jako šofér, opravář elektromotorů či stavbyvedoucí. Je především frontman hudební skupiny Krucipüsk, kde hraje na basu, bicí, kytaru a zpívá. V roce 2010 vydal svoji první sólovou desku Kocour v troubě.

V divadelním světě se objevil ve vedlejší roli žebráka v muzikálu Obraz Doriana Graye. První filmovou zkušenost získal Tomáš Hajíček v TV filmu Pán hradu v roce 1999. Zlomová byla malá role učitele ve filmu Bastardi v roce 2010, kde se podílel i jako spoluautor hudby. Hlavní role přišla v roce 2014 ve filmu Burácení, kde se objevila i hudba kapely Krucipüsk.

Václav "VášaVF" Flaška

Herecká filmografie

Filmy

2015 Burácení
2010 Bastardi
1999 Pán hradu (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Krvavý olej (E13)
2014 Bastardi (TV seriál)

Dokumentární

2017 5 Tuctů Čombeho (koncert)
2007 Krucipüsk: Pardon (koncert)
2006 Michal Pavlíček - Beatová síň slávy (koncert)
ČT Live - Michal Pavlíček (koncert)

Hudební videoklipy

2015 Sázava KLAN: Nad Sázavou (hudební videoklip)