foto

Rosana Zvelebilová

  • nar. 18.1.1987 (29 let)
    Kladno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozena a bydlící na Kladně, vystudovala osmileté gymnasium a pedagogickou fakultu UK. Od dětství se věnovala divadlu a tvořila animované filmy. Její první hraný film LEHKOST (2005) měl divácký úspěch a od té doby se věnuje (pod značkou TUNIC) filmování aktivně. Některé další amatérské filmy měly úspěch nejen u diváků, ale také na soutěžích nekomerčních filmů. Od roku 2010 spolupracuje s režisérem Markem Dobešem na profesionálních videoklipech, videopořadech a jiných AV dílech.

Rosana "Rosana" Zvelebilová

Režijní filmografie

2012 Konec (amatérský film)
2011 Alfasamice (amatérský film)
Na fonus (amatérský film)
Zaváhání (amatérský film)
2010 Noční oční (amatérský film)
O královské stolici (amatérský film)
2008 Kroketmachr 1000 (amatérský film)
Můj nový přítel (amatérský film)
Princezna ve střevíčkách (amatérský film)
2005 Lehkost (amatérský film)

Dokumentární

2008 Pračlověk (amatérský film)
2004 Evoluce (amatérský film)

TV pořady

2009 Živák (TV pořad)

Herecká filmografie

2016 Untitled Project
2015 Blood Age
2012 Bastardi 3
2011 Alfasamice (amatérský film)
2010 Noční oční (amatérský film)
O královské stolici (amatérský film)
2005 Lehkost (amatérský film)
2000 To jsem z toho jelen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace