foto

Rick Ross

  • nar. 28.1.1976 (40 let)
    Carol City, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rick Ross je americký rapper a herec. Narodil se v roce 1976 dne 28. ledna v Carol City na Floridě jako William Leonard Roberts II.  Vyrůstal v blízkosti Miami na Floridě, tam navštěvoval Miami Carol City Senior High School. Po absolvování střední školy šel na Albany State University. Svoji přezdívku si dal podle drogového bosse Freeway Ricky Rosse.

Svoje první album vydal v roce 2006 pod názvem: Port of Miami. Pak následovala alba: Trilla (2008). Deeper Than Rap (2009), Teflon Don (2010), God Forgives, I Don't (2012) a jeho nejnovější album Mastermind z roku 2013. Kromě toho také skládá písně. Byl hostem rappera Trickyho Daddyho při jeho turné.

Diváci ho mohli vidět ve filmu jako je Freaknik: The Musical (2010). Účinkoval i v mnoha amerických televizních pořadech: Noční Show Davida Lettermana nebo Jimmy Kimmel Live.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

2016 Poldův švagr
2012 Liberty City: The American Dream
2011 The Cookout 2
2010 Freaknik: The Musical (TV film)
2008 Days of Wrath

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
2009 Mo'Nique Show, The (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Rick Ross ft. Drake, Chrisette Michele - Aston Martin Music (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace