Flipper
Časové rozdelenie programu: 1/3 - Pomocníci Lady Gaga pomáhajú vytrepať sa zo sedadla a to vyhrala kurevsky veľa cien 2/3 - pokusy o vtipy Chelsea Handler 3/3 - Reklama. Dokonca aj Dj bol reklamou na Disneyland... No a do toho tuctové vystúpenia, ktoré miestami dosahovali mieru nezaujímavosti vhodnú na pratáčanie. Tiež (okrem Muse) MTV neprodukuje žiaden poriadny rock, lebo pri nomináciách mi vstávali vlasy dupkom.(14.9.2010)
Hopffer
odpad!Neskutečný hnus. Parta pologramotných celebrit leze do zadku stejně pologramotným celebritám. Joj, je to skoro vlastní universum. Celebritky si žijí ve svých luxusních vilách obehnaných vysokou zdí, utrácí neskutečné prachy co jim cpou producenti za rolls-royse, jachty a kokový mejdany. Potom udělaj společně s odpadovou MTV jednou za rok předávání cen. Jó to je vzrůšo. Oblečené v trapných kostýmech, se zpěvačky jako kurvičky předvádějí. Vzájemně si lichotí, jako by se bez nich svět neobešel. Pak si předají trapné ceny a opět si vzájemně lichotí. Potom na scénu přijde raperskej kokot Eminem (čerpám z minulých udílení) a ukáže všem svoji prdel. Jó, všechny celebritky se baví. V ochozech nechybí další super rapeři, jenž si odseděli pár let za drogy. Všichni jsou strašně super a strašně in. Puberťáci jsou celý nadšením bez sebe a sní svoje vlhké sny o zpěvačkách. Novináři nestačí fotit.(10.4.2011)
mcb
Monstrózní mekka komerce, povrchnosti, konzumismu, reklamy a toho nejmainstreamovějšího showbusinessu plného mnohdy rádobyumělců v tom nejnablýskanějším možném podání, až se z toho kazí úsměv a zuby zároveň. Ale narozdíl od jakékoliv tuzemské show je to vysoce koukatelná záležitost.(14.11.2010)
drake31
Pri podobných udeľovaniach cien vždy píšem že mám pre ne slabosť a vždy udeľujem 5* ale tu som sa sekol. Vystúpenia neboli nič extra jediný ktorý zaujali boli Linkin Park, Eminem a potom ešte .... hmmm .... nevybavuje sa mi už skoro nič. Host programu Chelsea Handler bola neskutočne nudná, nezaujímavá a zrelá na guľku medzi oči. Celkovo som dosť sklamaný pretože minuloročné VMA´s boli geniálne ... som zvedavý na budúci rok. Výsledky sa mi vypisovať nechce takže aspoň takto http://www.rollingstone.com/music/news/17386/202739?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter alebo http://www.shallownation.com/2010/09/10/mtv-vmas-2010-winners-nominations-list-mtv-video-music-awards/(13.9.2010)
Oňďo
Lady G pozbierala čo sa dalo, ukázala čo sa dalo a šla domov. :D Eminem si tiež odniesol 2 sošky, čo ma teší ale škoda že na prázdno odišli Ke$ha a Katy Perry :( . No a vystúpenia boli fakt BOMBA ! Eminem s Rihannou fakt paráda :) len škoda že tak krátko spolu vystupovali, no a ešte B.O.B s Hayley :) .. tiež to isté. Jedna verzia, jeden refrén a bolo po vystúpení :( .. a ešte sa vyjadrím ku tomu incidentu s minulého roka. To bolo akože čoo !! Ospravedlnenie žiadne .. jaj , ak niekto berie za ospravedlnenie to že tam čosi od rapuje alebo čo to bolo , tak to veru nie. Za pojmom ospravedlnenie si predstavujem to, že sa Kanye West vytrepe na podium , zavolá Taylor Swift a pred celým národom sa jej ospravedlní za ten jeho minuloročný trapas. Je to veru chudák, keď nemal na toto odvahu.(19.9.2010)
Paity
Zajímavé spojení Eminem a Rihanna, zatímco paní Gagyová se opět předvedla a dokázala, že nechutnost a nevkus jsou její bráchové.(14.5.2012)
monikka87
Hostiteľka večera Chelsea Handler mi na rozdiel od ostatných komentujúcich nevadila. Celkový dojem zo show bol ale podobný - nuda. Ceny udelené priemerným videoklipom prekladané slabými, nezáživnými hudobnými číslami, svetlou výnimkou boli pre mňa vystúpenia Florence and the Machine, Kanye Westa a Robyn, za DJským pultom ma potešil Deadmau5 s jeho typickou maskou myšiaka. Tieto rôzne MTV awards pozerávam pre performance, predsa len by to mali byť "výkladné skrine" popu/mainstreamu... no tento ročník upadne veľmi rýchlo do zabudnutia.(17.9.2010)
Související
- MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad) (2011)
- MTV Video Music Awards 2009 (TV pořad) (2009)
- MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad) (2008)
- MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad) (2007)
- MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad) (2006)
- MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad) (2003)