foto

Benny Andersson

  • nar. 16.12.1946 (69 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2015 Kruh
2008 Mamma Mia!
2007 Ty, který žiješ
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
2001 Puder
2000 Písně z druhého patra
1996 Nu är pappa trött igen!
1991 Duo jag (TV film)
Guldburen (TV seriál)
1987 Mio, můj Mio
1971 Någon att älska

Dokumentární

2012 Palme
1980 ABBA: Koncert (koncert)
1977 ABBA ve filmu

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

1981 ABBA: One Of Us (hudební videoklip)
1980 ABBA: Happy New Year (hudební videoklip)
ABBA: The Winner Takes It All (hudební videoklip)
1979 ABBA: Chiquitita (hudební videoklip)
1977 ABBA: The Name Of The Game (hudební videoklip)
1976 ABBA: Dancing Queen (hudební videoklip)
ABBA: Fernando (hudební videoklip)
ABBA: Knowing Me, Knowing You (hudební videoklip)
ABBA: Money, Money, Money (hudební videoklip)
1975 ABBA: Mamma Mia (hudební videoklip)
ABBA: SOS (hudební videoklip)

Herecká filmografie

2008 Mamma Mia!
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
Ultimate Pop Star, The (TV film)
1999 Lycanthrope
1996 Skilda världar (TV seriál)
1985 Lyrics by Tim Rice

Dokumentární

2016 ABBA - Die Story geht weiter (TV film)
2014 Jag är inte beredd att dö än
2013 Agnetha: ABBA and After (TV film)
2012 Palme - a.z.
2005 Biography: ABBA (TV film)
2004 ABBA: 30 let
2003 ABBA Gold: Greatest Hits (koncert)
1999 ABBA: Pravdivý příběh
ABBA: Vítěz bere všechno
1980 ABBA: Koncert (koncert)
1978 ABBA: Live in Japan (koncert)
1977 ABBA ve filmu

TV pořady

2015 Köttberget checkar ut (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 Olivia (TV pořad)
1976 ABBA in Australia (TV pořad)
1974 Eurovision Song Contest, The (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 ABBA: The Definitive Collection (hudební videoklip)
1981 ABBA: One Of Us (hudební videoklip)
1980 ABBA: Happy New Year (hudební videoklip)
ABBA: The Winner Takes It All (hudební videoklip)
1979 ABBA: Chiquitita (hudební videoklip)
1977 ABBA: The Name Of The Game (hudební videoklip)
1976 ABBA: Dancing Queen (hudební videoklip)
ABBA: Fernando (hudební videoklip)
ABBA: Knowing Me, Knowing You (hudební videoklip)
ABBA: Money, Money, Money (hudební videoklip)
1975 ABBA: Mamma Mia (hudební videoklip)
ABBA: SOS (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace