foto

Noah Huntley

  • nar. 7.9.1974 (41 let)
    West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Grow
The Royals (TV seriál)
Už teď mi chybíš
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 Jappeloup
Špiónka (TV film)
2012 Homefront (TV seriál)
Sněhurka a lovec
2011 Le Skylab
Princ a pruďas
2008 Obchod se smrtí (TV film)
Temné patro
2006 Carriageway, The
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2003 Případy inspektora Lynleyho: Pád až dolů (TV film)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 28 dní poté
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Mlhy Avalonu (TV film)
1999 Holby City (TV seriál)
Kouzelná zahrada
Noční svět: Virtuální realita (TV film)
1997 Dream Team (TV seriál)
Horizont události
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 True Blue
1994 Malý bílý koníček (TV seriál)
1992 Nice Town (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Tom's Midnight Garden (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2013 Date My Porn Star (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)

TV pořady

2007 Lékařská pohotovost (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace