foto

Noah Huntley

  • nar. 7.9.1974 (43 let)
    West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oskolki
2015 Grow
Už teď mi chybíš
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 Jappeloup
Špiónka (TV film)
2012 Sněhurka a lovec
2011 Le Skylab
Princ a pruďas
2008 Obchod se smrtí (TV film)
Temné patro
2006 Carriageway, The
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2003 Případy inspektora Lynleyho: Pád až dolů (TV film)
2002 28 dní poté
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Mlhy Avalonu (TV film)
1999 Kouzelná zahrada
Noční svět: Virtuální realita (TV film)
1997 Horizont události
1996 True Blue

TV seriály

2015 The Royals (TV seriál)
2012 Homefront (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nový úsvit (S14E05)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál) - a.z.
Náhodné myšlenky (S04E10) - a.z.
1994 Malý bílý koníček (TV seriál)
1992 Nice Town (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Tom's Midnight Garden (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2013 Date My Porn Star (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)

TV pořady

2007 Lékařská pohotovost (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace