foto

Petr Knotek

  • nar. 13.3.1963 (54 let)
    Planá u Mariánských Lázní, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Malá vizita (divadelní záznam)
2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)
2000 Musíme si pomáhat

Dokumentární

2013 Proplutí divadelní Kampou
2011 Indiánské inspirace (TV film)
2003 Stokers

TV pořady

2010 Duše K (TV pořad)

Skladatelská filmografie

2015 Malá vizita (divadelní záznam)
2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)

Dokumentární

2012 Rok konopí

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace