foto

Lucienne Legrand

  • nar. 18.7.1920 (96 let)
    Douai, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2000 Extraterrestre, L'
1997 9 a 1/2 týdne II
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1990 Héritage oblige (TV seriál)
1988 Passerelle, La
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1982 Večírek 2
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
Střípky lásky
Sukničkář
1978 Claudine (TV seriál)
Ordre et la sécurité du monde, L'
Útěk
1977 Krajkářka
Madame Claude
1976 Dracula a syn
Mado
1975 Emilienne
Téléphone rose, Le
1974 Stavisky
Verdikt
Vincent, François, Paul a ti druzí...
Vyvolení
1973 Běží, běží po předměstí
Buď zdráv, umělče!
Léčba šokem
Mlčenlivý
Muž z Acapulca
Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
Prêtres interdits
Vlak
1972 César a Rosalie
Talleyrand ou Le sphinx incompris (TV film)
1957 Le Rouge est mis
1955 Frou-Frou
Milord l'Arsouille
1954 Contessa di Castiglione, La
Le viconte de Bragelonne
Par ordre du tsar
Ungarische Rhapsodie
1953 Rue de l'estrapade
Tři mušketýři
1950 L'Invité du mardi
1949 Inconnu d'un soir, L'
1948 Après l'amour
1945 Děti ráje
Jeux de femmes
1944 Coup de tête
Na rohu vás čeká dobrodružství
1942 Boléro
L´Appel du bled
Mam'zelle Bonaparte
Prince charmant, Le
1941 Chèque au porteur
Ici l'on pêche
Romance de Paris, La
1929 L'arpète
1928 Le martyre de Sainte-Maxence
1927 Florine, la fleur du Valois
1926 Au revoir et merci
Simone
1925 Le château de la mort lente
Mon curé chez les pauvres
Mon curé chez les riches
Nantas
1924 La chevauchée blanche
Pierre et Jean
1923 L'île de la mort
1921 La vivante épingle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace