Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď sa stretnú dve ultradebilné generácie; neprispôsobivá, odpudivá boomerská špína bez empatie a hypersenzitívne gen-z menzesy, ktoré zakazujú vtipy a slová ich bolia, mohlo by vzniknúť hocičo. Vznikla lightovka o cestovaní časom, na ktorú sa dá pozerať, pretože je tam 80’s Amerika a sympatická Sabrina. A dneska je Halloween, takže oddych s pivkom to istí. 🎃 ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se mi film docela líbil. Základní myšlenkou je "Návrat do budoucnosti" v kombinaci s "Vřískotem". Nese se to hodně v duchu "Happy Death Day" stejně jako "Freaky", kde vezmete klasický vzorec a uděláte z něj slasher a tenhle má v sobě i "Who do it?" prvek a je to prostě sranda, když vezmete nějakého moderního středoškoláka zpátky do politicky nekorektních 80. let a můžete udělat jakékoliv vylomeniny, které chcete, aby se staly, tak máte zábavný nový slasher smíchaný s takovým strašidelným, ale přátelsky strašidelným designem a vlastně jsem se na film díval už dvakrát a v obou případech jsem se u něj poměrně bavil. I přes to, že komediální stránka by samozřejmě mohla být výživnější, vražd bylo malinko a mohly být více brutálnější, tak dávám 3*, protože ten film včetně hádanky na vraha prostě funguje, takže pokud nemáte, co dělat, můžete film zhlédnout na Amazon Prime. /55%/ ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Normální kuřba v domečku hrůzy.- Začátek byl velmi dobrý, po cestě do osmdesátek jsem si říkal, že to nebude ono, ale nakonec se z toho vyklubala příjemná jízda. Nejen vtipné, ale také k zamyšlení bylo srovnání 80. let s dneškem - to pokrytectví, ve kterém žijeme, neustálé sledování, ochrana soukromí, petice...na druhou stranu ale více tolerance v určitých oblastech a menší prostor pro kuřáky - to hulení všude bylo fakt děsivé. Pěkné bylo, jak se s každým zásahem měnila budoucnost, až to vypadalo, že se změní úplně vše. Kiernan Sabrina Shipka je stále sympatická a její snažení bylo rozkošné - na zabití. Snad jen absence nahoty, s níž se v té době nejen v hororech plýtvalo, 80. léta nepřipomíná. A ze skvělé hudby mne potěšili nejvíce Echo and The Bunnymen s hitem The Killing Moon. Chápu ovšem, že současní diváci si to tolik neužijí...všechny odkazy, připomínky a vůbec. Pro mne lepší než nedávný Seminář. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Málo hororu, hodně nepovedené komedie. Humor v podstatě jede jednu jedinou linku - hrdinka chodí a diví se, že se v 80. letech dějí "věci", které jí z dnešního pohledu připadají nevhodné. Vtipné je to poprvé, možná podruhé, ale nikoli podvacáté a potřicáté. A hlavně z toho ona hrdinka vychází jak nesnesitelná přecitlivělá slepice. Hororová dimenze bezzubá, sci-fi dimenze si vystačí s tím, že přiznaně obšlehává Návrat do budoucnosti, aniž by cokoli vlastního přidala. Film tak nabízí jen nutné minimum, jako takový je sledovatelný ... ale aktivně jej doporučit, to určitě ne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestliže je DeLorean fotobudka v lunaparku, Marty McFly žena a doktor Emmett Brown černá žena, musí být vrahounem středoškolaček nějaký zapšklý Biff! Výlet časem do fluorescentních osmdesátek, kdy se Shipka snaží trefit terče společenských rozdílů, divák luští vřískotový whodunit a motýli se při pohledu na efekty svých křídel raději znovu zakuklí. Při troše shovívavosti to splňuje parametry nenáročné zábavy, ale mám obavy, že se do budoucnosti a na Divoký západ už nepojede.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama