Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

pulula 

všechny recenze uživatele

Vždycky si říkám "ne, nebudu se už na tu blbku dívat". No a nakonec mi to nedá a zas se na něco s ní mrknu, už jen ze zvědavosti, co zas trapného ze sebe vyplodila. Tenhle film je tak průměr. Spíš je to takový sen nebo návod pro další plnoštíhlé Američanky, jak si zvýšit sebevědomí a i s kily navíc si jít za svým. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na to hlavně proto, že se mi líbil námět a byla jsem zvědavá, co z toho udělali. Koneckonců filmů o vnitřní hodnotě a síle sebedůvěry (oproti pouze povrchní kráse) není nikdy dost. Brzo po začátku jsem však pochopila, že to není v tomhle ohledu moc šťastně postaveno. Zpracovat tohle téma jinak, mohl to být daleko silnější film a to i včetně toho, že by zůstal komedií. Kámen úrazu je hlavně to, že hlavní postava svým způsobem ztělesňuje myšlenku, že vnější krása je to důležité, a podle toho se taky skoro celý průběh filmu chová. Jakmile sama sebe začne vnímat jako "krásnou", okamžitě se její chování obrátí k domýšlivosti, místy až arogantnosti, a celou dobu je tak extrémně zahleděná do sebe, že je to až nesympatické a otravné. A pokud je vám hlavní postava nesympatická, film jako celek tím značně klesne. Cílem nejspíš bylo těžit z komediálnosti rozporu mezi jejím vychloubačným postojem ("Ano, vím že s tímhle božským tělem bych mohla dělat modelku") a nevěřícnými reakcemi okolí, jenže pokud měl film zároveň za cíl vyzdvihnout myšlenku, že krása vychází zevnitř a sebedůvěra dokáže divy, tak to tímhle dost zabil. Na konci sice hlavní postava samozřejmě prozří, ale už to pro mě jako pro diváka nespravilo ten špatný dojem, který po většinu filmu dělala. A co víc, její uvědomění, že to nebyla krása ale sebedůvěra, která ji dovedla, kde je, bylo tak slabé, že to okamžitě vyšumělo a divák to skoro ani nestačil postřehnout. Celkově mě mrzí, že se tady zdravé sebevědomí zaměnilo za namyšlenost a skoro se i dá říct nedostatek soudnosti. Je to škoda. Každopádně, na jednorázové podívání to nakonec ušlo. A i když Amy Schumer si mě tentokrát rozhodně nezískala, Michelle Williams se mi naopak ve vedlejší roli moc líbila. Je to pro ni docela netypická role, ale tím spíš mě překvapila a zároveň i pobavila. ~(3,2)~ ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po většinu času překvapivě stravitelná podívaná, kterou ovšem hodně výrazně sráží ústřední postava a závěr filmu. S tou prudící postavou ovšem neházím vinu na její představitelku Amy Schumer, která tedy sice není žádný herecký, či výraznější talent, ale své tu zvládla, problém spíš vidím skutečně jen v chování a charakteristice té postavy a s prominutím, to je taková pí*a, že mě tu po celou dobu neskutečně iritovala a snad ani nepamatuji, aby mě v tomto ohledu prostě jakákoliv filmová postava tak vytáčela. A konec filmu pak musím neoddiskutovatelně odsoudit také, neboť nějakou tu kýčovitost a naivnost jsem očekával, ale taková nesoudná triviálnost, to bylo i na takovýto typ filmu moc, o sobě pak ani nemluvě, na takovéto závěry musí mít divák totiž už sakra silný žaludek. Jinak se to ale fakt dalo, ostatní postavy, krom tedy té zmiňované ústřední pipky, působily sympaticky, vtipné to pak sice moc nebylo, ale zároveň ani trapné, emočně samozřejmě o ničem, nicméně spád to mělo, a co se zápletky týče, ta byla fakt jednoduchá, ale poměrně netuctová a též až na samotný závěr docela příjemně ubíhající. Zkrátka, jako hodně nenáročná, romantická komedie se to dá asi i doporučit, jen tedy s tím upozorněním, že by měl být divák obrněn velkou dávkou tolerance a mít tento typ filmů vážně v oblibě. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na začátku I feel pretty vypadá, že bude o tom, jak jsou holky pod tlakem z toho, že nejsou dost dobré (rozuměj hezké). Když na Amy zafunguje kouzlo, přichází vrchol filmu. A jakmile kouzlo zmizí, jde to zas rychle dolů. Vadí mi absence dějové linky a celé je to dost povrchní. Nicméně mi Amy vizuálně připomíná jednu kamarádku, takže mě její filmy zvráceně baví. Kdo v tomhle filmu ale exceluje a baví, je Michelle Williams. Nevěděla jsem, že dokáže hrát i v komediích. Je skvělá. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, že si splete film, ale asi tak 20 minut si myslíte, že budete koukat na film No není to romantika? s Rebel Wilson. A pak místo Rebel tam běhá Amy Schumer. Není to žádný zázrak. Prostě odpočinková komedie, kde je pár fakt dobrých vtipů, několik trapností, krásna Emily Ratajkowski a příšerně ale opravdu příšerně obsazená Michelle Williams (nevím co jí k tomu vedlo, ale za svůj výkon se musí dodnes stydět). Viděl jsem to náhodou a nebrat, tedy pokud nechce totálně vypnout a nic neřešit. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)

Reklama

Reklama