foto

André Eriksen

  • nar. 1975
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Vikingové (TV seriál)
The Great Army (S04E17)
Crossings (S04E16)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Justice Society of America (S02E02)
Vikingové (TV seriál)
All His Angels (S04E15)
2015 Údolí rytířů – Kouzelné Vánoce
2014 Trio: Odinovo zlato (TV seriál)
2013 V hlubinách
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Nokas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace