foto

André Eriksen

  • nar. 1975
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dragonheart: Battle for the Heartfire
Mayhem
The Navigator
2015 Údolí rytířů – Kouzelné Vánoce
2013 V hlubinách
2010 Nokas

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
In the Same Boat (S03E01)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Seveřané (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Vikingové (TV seriál)
Křižovatky (S04E16)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Justice Society of America (S02E02)
Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
2014 Trio (TV seriál)
In letzter Sekunde (S01E10)
Scheinheilig (S01E09)
Knock-out (S01E08)
další epizody (10)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace