foto

André Eriksen

  • nar. 1975
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dračí srdce: Boj o trůn
Mayhem
The Navigator
2015 Král Vánoc
2013 V hlubinách
2010 Nokas

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Na stejný lodi (S03E01)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Vikingové (TV seriál)
Křižovatky (S04E16)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Justice Society of America (S02E02)
Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
2014 Trio (TV seriál)
In letzter Sekunde (S01E10)
Scheinheilig (S01E09)
Knock-out (S01E08)
další epizody (10)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky