Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Díky za každé nové ráno (1994) 

Úžasný příbeh a skvělé provedení. Velká část filmu je jedna velká kultovní situace. A brilantní výkon Piecky navíc.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Jeden z nejlepších filmů historie a to nejen české. Vynikající herecký výkon Bolka Polívky parádně dokreslený nevychovaným buranským okolím na jedné straně a falešnými inteligenty na straně druhé. Kromě ostatních aspektů jako dostačující příběh atd.... jsou jasně na celém filmu nejlepší KULTOVNÍ dialogy a řeči, a navíc se celým filmem proplétá i jakási řeněme filozofická či lépe řečno myšlenková linie s docela dobrými závěry. Prostě KLASIKA.

plakát

Čelisti 3 (1983) 

Zcela oproti očekávání si film zaslouží 2 hvězdičky, hlavně díky tomu, že se, namísto dalšího zvýšení počtu obětí co nejefektivněji sežraných, trochu zmírnil a nespadl tak do úplného braku.

plakát

Con Air (1997) 

Na klasický Hollywoodský penězůchtivý brak je to až moc kvalitní. Rozhodně jedno z mála překvapení v tomhle stylu filmů.

plakát

Sbal prachy a vypadni 2 (2000) (seriál) 

Jasně s Pod(f)uck em se to nedá srovnat, ale přesto se jedná o vcelku povedenou gangsterku s výrazně komediálními prvky a je to celé jaksi stylové a vlastně docela hodně dobré.

plakát

Eurotrip (2004) 

Klasická komerční komedie vhodná k shlédnutí na mobilu, když čekáte na vlak. S bonusem v podobě několika celkem vtipných hlášek a situací (hooligans hospoda(jasně, že manchester v londýně ani moc fandů nemá ale..., bratislava :) - "a nikl. you see this. im quit. i open my own hotel :) , buongiorno! atd). Nic víc nic míň. A minimálně zajímavý soundtrack k tomu.

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Jak se tak dívám no to vaše hodnocení, tak asi budu muset předvést kvalitní obhajobu mého hodnocení nebo budu vypadat jako idiot. Takže: Aby bylo jasno. Velice se mi nelíbí rádoby komedie jako Prci......, Holky to chtěj......., Kluci to chtěj...., Roadtrip....atd. a nejradši bych takovým filmům dával hodnocení odpad!. Zkrátka je to brak filmového průmyslu a komerční ždímání peněz z nadržených teenagerů. Fuj! Stejně tak je snad všem jasné, že tato "komedie" Noc v Roxbury je po všech filmařských stránkách podobným brakem (nulový příběh, laciné provedení.......) až na fakt, že je tak neskutečně trapná, až se tomu musíte smát. Trapnost je zde skutečně dovedena do extrému, a přesto, či právě proto je tento film dokonce ZÁBAVNÝ, a to je, vzhledem k jeho kvalitám, co říct. Díky tomu dávám tak vysoké hodnocení. Zkrátka překvapivě příjemná oddychovka s některými dokonce "kultovními" (s rezervou) dialogy. A navíc vysloveně skvělý soundtrack.