Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 233)

plakát

Voyeuři (2021) 

Sydney Sween je vážně moc krásná a má tu krásnou scénu. Nic víc vědět nemusíte.

plakát

The Lie (2018) 

Tak takovou dceru bych taky chtěl. Film má krásný nápad a je ukázkou sobectví. Bohužel tam jsou tak nudná místa, že vás to občas to nutí vypnout. Konec byl však famozní a to se mi líbilo, hodně. Takže dávám o hvězdu víc než by si to zasloužilo. Joey King je fajn herečka, taková nematná neslaná, ale fajn. Ps. věděli jste že dělá i modelku? dnes se asi bere každý

plakát

tick, tick...BOOM! (2021) 

Skoro jsem zapomněl jak Andrew Garfield je skvělý herec. Takhle nějak by se měli točit muzikály a je znát, že když někdo umí tak prostě umí. Dost mě potěšila i Vanessa Hudgens, která svou krsásu propůjčila spíš béčkovým pohádkám, ale pak se vrátí s takovým Boomem. Její scénu s hádkou či hlavní písní jsem si pouštěl snad tucetkrát. tick, tick BOOM je rozhodně jeden z nejpovedenějších muzikálů a je mi líto, že jsem neviděl originál.

plakát

Modřiny (2020) 

Málo kdo asi tento film ocení. Halle Berry bych ale v takové roli rozhodně nečekal. Zvlášť když je to Halle Berry. Bruised zvlášť závěrečný boj je však ukázka jak dobře se připravila. Rozhodně jsem potěšný.

plakát

Only Mine (2019) 

Asi i souhlasím s negativním hodnocením protože i když příběh je super, tak rozpočet bídný..Ale to není omluva, nějak se jim to nepovedlo, i když heci měli. Nevím proč.

plakát

Red Notice (2021) 

Takový trošku zbytečný film, který je však naplněn známími herci. Kdyby nebyl, pravděpodobně by ani nevnziknul, nebo by se na to nikdo nedíval. Na pátek večer kdy nemáte kam jít se to hodí, ale pokud s sebou maté drahou polovičku, raději ji pusťte BBT, protože na tohle ji neutáhnete.

plakát

Yaro, kde jsi? (2021) 

Trošku mě mrzí, že se filmaři až úzce věnovali hlavnímu podezřelému, který nepochybně sedí právem, ale opoměli jiné skutečnosti které ve skutečném případu hráli velkou a téměř zásadní roli. Nicméně i tak se mi to velmi líbilo i když jsem příběh, kterým žila celá Itálie neznal. Pěkne zahrané a vygradované. Netflix mě potěšil.

plakát

Milostná past (2021) 

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou.

plakát

Duna (2021) 

Nemyslím si, že Dune přiláká mnoho diváků a ne mnoho ocení tu ryzost dobrého filmového řemesla. Ale mně to sedlo. Viděl jsem to v 4DX kině pro lepší prožitek a upřímně zas tak o moc to lepší asi nebylo. Ale zkusit se má vše. Bohužel pro mou dceru to bylo jako se dívat na 3 hodiny dlouhou reklamu na písek :)

plakát

Britney vs. Spears (2021) 

Docela zklamání. Věřím že Britney story je nemrznoucí téma, ale pokud nebude vypovídat druhá strana jsou to je spekulace. Jediné co z toho vzešlo dobrého je, že Brintney dává na IG nahé fotky :) jestli to má být projev svobody nevím, ale pořád si musím připomínat, že je nesvéprávná.