Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ona a on psaní po sociálních sítích.....první schůzka jeho a jí…..on není on, ale on…..ona nechce jeho, ale jeho…..on jí pomůže získat jeho…..ona hraje přítelkyni jeho, zatím co se snaží zapůsobit na něj…..on se nakonec jeví lepší volbou než on…..on a ona spějí ke šťastnému konci…………….jo a taky jsou všude kolem Vánoce. Řekněte, může tohle uspokojit průměrného chlapa? Dávám tři hvězdy, takže asi ANO :D ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská si přes internet hledá chlapy akorát jí to nikdy nevyjde a tak aspoň o tom píše články do novin. Jednou si najde chlápka co si myslí, že je ten pravý a rozhodne se za ním dojet přijede tam a zjistí, že vypadá jinak než na fotce tak chce odejít, ale pak potká chlápka co vypadá jako původně ten na té fotce a chce ho sbalit mezitím se, ale vše zvrtne. Největší problém filmu je v kástingu  hlavní herečka je taková šedá myš jak se říká a ten kluk vypadá tak na 15 let a navíc se zde absolutně nehodí vypadá jak někdo kdo si odskočil ze Stiflerových party v Prci Prci Prcičkách dokonce tam i podobný kluk hrál , ale tenhle to není. Nebýt toho konce více jak 2 hvězdy bych nedal. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantika, protože nejde o klasický příběh krásné holky, co potká krásného kluka a během Vánoc se dají dohromady a navždy budou spolu. Nina Dobrev sice plní roli krásné holky, ale její protějšek Jimmy O. Yang (Space Force) rozhodně neodškrtává klasické položky. Bavil jsem, párkrát to sice zaběhlo za hranici trapnosti, ale vcelku to fungovalo a Die Hard je zcela bez pochyb Vánoční film. Pro mě silnější tři a nevadilo by mi to někdy vidět znovu. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Mám zrovínka po moc příjemné schůzce s kamarádkou z Kazachstánu, se kterou jsem se rovněž znám online a byť jsem ani já, ani ona o ničem nemlžili a ani se nejednalo o date, tak mi tento film neuvěřitelně sedl a bavil. Jsou to milionkrát ohrané scénáře, každopádně to nemusí nutně předznamenat špatný film a Love Hard je přesně tím čím chce být, milou vánoční komedií, která vám zvedne náladu, kopne Grinche do prdele a uštkne vás do srdce vánoční jiskrou - from Prague ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama