Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Uroveň csfd stále klesá. Nejen, že lidi záměrně poškozují co nemají rádi, komentují co neznají, ale nejhorší je to, že nerespketujou snahu lidí, co nesedí doma na zadku a něco dělají. To, že ho nemáš rád, neznamená, že nutně musíš škodit. Jednak vaše bezvýznamné plky a hvězdičky (naštěsti) nerozhodují o tom jaký film skutečně je, ale bohužel to dokáže ovlivnit lidi co sem chodí jen pro informace. A pochybuju, že se někdo z Vás dostal na předpremieru, když ho tak strašně nemáte rádi. Každej kdo sem napsal odpad je ubožák !!!

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Ještě tam scházejí asgardi a replikátoři a je to komplet .... co je moc je moc

plakát

Černá labuť (2010) 

Nevím co dodat .... temná a depresivní pecka. Natalie mě naprosto uzemnila. Věřil jsem jí každou minutu co zahrála. Nemám slova...

plakát

Uvnitř (2007) 

dle mého nejbrutálnější film za poslední roky, avšak ne po stránce krvavých jatek, ale díky naprosto vyšperkovanému násilí a atmosféře na dva další filmy .... maximálně násilné v minimálním prostoru (90%)

plakát

Pád do ticha (2003) 

Neuvěřitelné. Nevím vlastně co napsat. Tento film je pro mě důkazem co všechno může člověk vydržet pomocí vůle žít. Brilatní.

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) odpad!

Mentální výlet do Jurského parku ... snad jen ta Agáta a Belohorcová můžou dělat průvodce. První díl u paní milionářky jsem opravdu nezvládal. Saň je proti ní ještěrka z terárka. 5%

plakát

Černá smrt (2010) 

Je to opravdu dobré :-). Na to, že tento druh filmů moc nemusím tak jsem se výborně bavil. Děj svižně poháněn "skoro" fantasy zápletkou je dobře servírován a v pravou chvilku se do vás zakousne a už nepustí. A kdo je vlastně záporná postava či skupina? Dle mého velká deviza filmu...je to totiž jen na vás :-).

plakát

Stavitel světa (2007) 

Krásné dílko, které vás nenechá chladným. Opravdu jemné a citlivé zpracování.

plakát

Zkouška (2009) 

Výborný thriller, který definuje novou možnost vedení pracovních pohovorů. Od začátku jsem naplno přemýšlel s aktéry co to vlastně mají dělat. Až na trochu přepálený konec jsem spokojen.