Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (9)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Tento seriál dává možnost prožívat do detailů opravdové příběhy, skutečných válečných hrdinů 2. světové války. Nad některými scénami se tají dech například okamžiky v bitvě u Bastogne, nalezení a osvobození koncentračního tábora, nalezení Orlího hnízda...ale nelze to tu vše vypisovat, všechny díly jsou skvostem. Proto bratrstvo neohrožených je můj nejoblíbenější válečný seriál. Takže všechna čest režii a perektnímu hereckému obsazení... mé hodnocení je 100% a opravdu si to tento vyjímečný válečný seriál zaslouží...

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Hledala jsem nějaký zajimavý seriál, narazila na Homeland, a od prvního dílu to doslova hltám. Silnou stránkou je zde příběh, ale i herectví. Clarie Danes, coby agentka CIA s maniodepresivní poruchou, která jediná věří, že je N. Brody terorista, ukázala jak realisticky dovede hrát. Role seržanta Nicholase Brodyho, který se vrací po osmi letech mučení v Iráku k rodině, a dokáže s nadhledem skrývat své teroristické druhé já, je rovněž skvěle zahrána. Damian Lewis, je snad narozený pro role "vojáků", a vždycky mu to sekne. Sympatická je mi i postava Saula. První řada 95%. Druhé řadě nelze naprosto nic vytknout, neustále jsem byla překvapená a nebyla snad ani jedna minuta, kdy by to nebylo napínavé, proto 100%. Jsem moc zvědavá na řadu 3. :)

Fargo

Fargo (2014)

Z tohoto seriálku jsem opravdu nadšená, 10 dílu temné detektivky s prvky černého humoru. Velkým překvapením je pro mě herecký výkon Billy Bob Thorntona, jenž se svojí rolí psychopatického vraha dostává úplně jinam než doposud. S jeho temným smyslem pro humor, inteligencí a tím děsivým úsměvem se liší od stereotypních záporáků. Úchvatný je i vývoj postav, především Lestera, který se nechá ovlivnit a začne nepředvídatelně jednat. Sympatická mi byla moc postava policistky Molly. Doporučuji všem, příběh ze zimního období, který v létě schladí. 5*!

Malá Velká Británie

Malá Velká Británie (2003)

naprosto úžasný hlášky, u některých dílů se fakt válím smíchy po zemi, tohle není žádnej šit! EH EH EEEH...

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Pro mě je tohle velká srdcovka, u které jsem strávila hodiny smíchu a zároveň vzpomínka na dětství.

Superman

Superman (1993)

až na ten hrozný dabing, superman byl láska mého dětství :)